Web stranica za upoznavanje s ručkom

Ideja o njezinom lovu na kurac na otvorenom me je nekako zveckala. Otvorila je telefon i obavila dva poziva, otkazala večer, počistila svoj raspored.

Izreži. Uzvratila sam mu zlobni pogled."Brente, dragi, pojebao sam tvoju majku jer nisi bio spreman to učiniti sam.
Još jednom je jebeni genije zaboravio njegove cipele i morala sam stati i odvezati svoje tenisice da ih skinem. Jesmo li ravno?" Svi su kimnuli i lupili smo zglobovima prstiju, a ja sam izašao iz pizzerije web stranica za upoznavanje s ručkom. Tada je preuzeo njen mozak za procjenu rizika."Ne možeš biti ozbiljan! Ne možeš dovesti drugu ženu ovdje i jebati je.
Zatvori vrata. Dogovoreno?" "Nema prebrzih zaključaka bez razgovora s nekim drugim.
Nitko je nije spomenuo, njezine fantazije ili fantazije da budemo točni ili pakt koji je podrazumijevao. Pomogao nam je da se ne shvaćamo preozbiljno i spriječili smo ga da se ikad ne shvaća ozbiljno, usmjeravajući ga putevima kojim bi trebao ići mjesto za upoznavanje u blizini Katmandua. Vidimo se kasnije. "Sammy, kada ti je sat gotov?" "Obično oko osam, osim ako ne dođemo do razgovora. Možda biste mogli napraviti to je znanost, Brent, ali mislim da će moj način uvijek biti zabavniji za sve. Isto i s MILF-icama. Morali su slušati. Moramo biti oprezni i ne pobjeći polunapeti. pa, dalje. "Naravno." Pogledao me.

Svi osim Brenta i mene slijedili smo primjer. Bacio sam pogled na sat na suprotnoj strani kreveta.
Znao sam da je glupo, ali osjećao sam to." Pogledao je uokolo prema nama ostalima. Bila je to kuća s otvorena vrata garaže.

Sve to, a možda i više. hoćeš li me pokazati? Želiš da nas gleda? Da je spriječi, a, da te ne gužva...?" ""Misliš 'uhoditi me'? Na neki način. Georgia i Dalia će doći kući na večeru." Izvukao sam jedan od šalova ispod njezina ramena i prebacio joj ga preko ramena. "Mislim da sam se zapitao je li se stvarno zajebavala kad sam je vidio tako odjevenu. Konobari su nas bijesno pogledali, ali nismo ništa povrijedili i bili su velikodušni s napojnicama pa su nas obično ostavljali same u našem zabačenom kutu uglavnom prazne sobe.
"Gaw, Sonny!" Alissa je dahnula.