Objasniti razliku između relativnog i apsolutnog datiranja

Osjetio sam to kad si se jebao u Devi Sthaanu. Ritu je sve to promatrala sa svog sjedišta na kauču, ali kinnar shemales - sa svojim velikim sisama i dugim penisima - bile su uistinu zavodljive.
To je bio dio ugovora koji smo imali s njim. Osjetio sam njegovu prisutnost.""Siguran sam. Thakur je još uvijek jebao svoju ženu, ali sa nestajanjem energije. Film je bio gotov, a tako i puno viskija objasniti razliku između relativnog i apsolutnog datiranja. to mi je još uvijek zabranjeno.""Znam, ali pitam se zašto je Ritu tako razborita? Čemu služi da te zadrži podalje od njezine pičke?""Sutra ćeš otići? Kako ću živjeti bez svog ljubavnika, mali?""Čak i ako ne učini, obećaj mi da ćeš se vratiti i opet voditi ljubav sa mnom.""Zato počni sada, tvoj kurac se dosta odmorio... Za Savitu je to bio treći zajebancija večeri i toliko se razlikovao od prva dva.

Napokon je došlo vrijeme za Shipra i Swatija i dok su Chotu i Budhia prigušili svjetla, dvije ljupke "dame" konačno su izašle na pozornicu s najlascivnijim i najprovokativnijim plesom koji bi čak i natjerao uže na podu da ustane kao u Indijski trik s užetom!Kako je ples odmicao, dvije kinnare su ispustile svoju odjeću dok sve što su imale nisu bile gaćice. Obično nas kinnare siluju na ovakvim mjestima.""Dobro da se Thakurov gost tako brzo napio..." "A sam Thakur je želio poševiti svoju ženu.""Mi kinnari imamo smisla. Ovoga puta to nije bila Durga Puja već Deepawali, festival svjetla i za razliku od prošlog puta za njih je bio srdačan doček. Rudra je upravo završio još jednu groznu sesiju sa Savitom i htio se opustiti kada mu je narukvica na zapešću počela histerično vibrirati."Mashi .. Onda me odveo u unutarnju spavaću sobu, znaš onu iza naše."Rudra i Ritu su kimnuli, naravno da su znali."U sobi je sef i Thakur je uvijek imao ključeve oko vrata, ali te noći ključevi nisu uspjeli otvoriti sef.""Thakur je poludio. obiteljsko naslijeđe ili nešto slično.