Procijeniti starost ugljičnim datiranjem

Borio se za skrbništvo nad djevojkama i pobijedio zbog prozivanja nekih usluga.

Darien je samo rekla da želi da te pitam."Rya je oklijevala. Tijekom godina, Isla je stvorila vrlo iscrpljeno mišljenje o braku i vezama. Još uvijek se ne želim udati, ali ja sam Ryanova majka. Michael nije bio tip ubojice. Izraz joj se promijenio.
Vjerojatno bi otrčala do oca Thomasa. Bila je samo zahvalna što je njena mama bila tu puno radno vrijeme. Isla je znala da je Michael bio zaprepašten kad ju je vidio kako se bavi bilo kakvim poslom u kući procijeniti starost ugljičnim datiranjem. Bio je toliko duboko u svojim ljutitim mislima da nije shvaćao da dvije dame za stolom obje bulje u njega smiješni memovi za upoznavanje na mreži.

Isla je sada čeznula za tim danima. U noći Parisovog ubojstva, Isla je bila jedini svjedok. Michael je stigao baš kad je Isla plaćala dostavljači za pizzu. Bila je umorna i nervozna od leta. Do tog dana nisam imala pojma što mi nedostaje u životu."Michael je mogao razumjeti njezin razlog, ali se nikada ne bi složio s njim."Nisi je imao pravo skrivati ​​od mene. Michael je mislio da ga nije čula, ali je vidio njezino lagano udahnuće i znao je da ju je uhvatio nesvjesnu."Imamo mnogo stvari za raspraviti i ovaj put ćemo razgovarati o Isli."Isla je popustila, otišla do otoka i sjela nasuprot Michaelu."Pa pričaj.""Jesi li ozbiljan?"Isla ga je pogledala u nevjerici."Zašto bih ti pričao o njoj Michael? Nikada nisi rekao da želiš djecu.

Dovraga, nisi se ni htjela udati.""Neću to poreći. Bila je spremna na ljutnju, ali Michael joj je davao mješovite signale. Isla je tek trebala vidjeti što dolazi. Isla je bila toliko ljuta da nije mogla ni izraziti svoju reakciju. Michael je bio zadivljen ovim prekrasnim snopom energije koji je bila njegova kćer."Može li moj tata poći s nama?"Isla je pogledala Michaela. Uz sve posredne dokaze protiv Michaela, Islino svjedočenje ga je moglo ukloniti.
Nekoliko je puta bila u iskušenju da se jednostavno vrati na Manhattan i tamo ostane u svom stanu, ali ponos to nije dopuštao. Njezin je tata uvijek zaokupljao nju i Taryn dok bi njezina mama čistila kuhinju. Ona je bila totalna suprotnost. Zatim je otresla tu misao iz glave. Vidjela ga je kako izlazi iz Parisina stana u krvavoj košulji. Ona je prerano rođena, ali liječnici kažu da će biti dobro.
Sada je bilo vrijeme da se usredotočim na Ryana."Ry neka jede."doviknula je Isla, prekinuvši kontakt očima s Michaelom. Onda je odlučio da se to njega ne tiče.

Poljubio bi je da su dulje zurili jedno u drugo.Što je mislio?Morao se sjetiti što mu je njegov odvjetnik, Pam, rekao ranije. Mrzio je što nije bio tamo za sve njezine prve. Islina prijateljica, Jasmine, otvorila je vrata, a slijedili su je Ryan i Carmen. Ispred su ih čekali automobil i vozač. Morala je imati trideset godina ili se udati prije nego što je mogla pristupiti sredstvima. Isla je sada pogledala Michaela, toliko vode ispod mosta. Michael je znao da će se posvađati, ali želio je svoju kćer pod svojim krovom. Taryn je to objasnila na najbolji način na koji je dvanaestogodišnjak mogao. Osjetio je kako mu se prepone stežu. Uživao je u pogledu dok je nastavljao uz njezine noge.