Izlaziti s osobom s graničnim poremećajem osobnosti

Dio Carolinog namještaja ostao je, ali kuća je imala potpuno drugačiji dojam izlaziti s osobom s graničnim poremećajem osobnosti. Mike je spustio pogled na pogled na njegov penis koji je izlazio iz njegovih najlonskih čarapa, tvrd kao kamen i pokazivao izravno na bakino lice i rekao "Sveta kravo!"Carol je pogledala Mikea sa smiješkom pun ljubavi.

Svatko od nas bi imao svoju sobu, ali moram priznati, nisam siguran koliko bi se vaša soba zapravo koristila." Linda je dodala "Razmišljam da bih prodala svoju kuću i možda ponijela nekoliko svojih omiljeni namještaj tako da se i on može osjećati kao moj dom. Sve je spremno. Održala je ritam s njegovim trzanjem dok su oboje završili.

Dok su jedno drugom razmazali sokove od pičke po usnama, Mike je upitao "Linda, bi li htjela osjetiti kako klitoris tvoje mame klizi unutar tvoje mace? Želiš li da te klitoris tvoje mame pojebe?""O, JEBI DA, JEBI SE, MAMA!"zacvilila je. Osjetio je kako se težina njezina mesa pomiče dok ga je jahala.

Izvukao joj je iz usta i skinuo najlonke s ostatka puta. Linda je spomenula da je bila pomalo iznenađena što radimo, ali je bila sretna što je pozvana.

Imao sam seks, ali to je bilo sve. SVRŠIM!!" Njezini bokovi mahnito udaraju po dupetu zabijajući njegov kruti kurac duboko u njezinu pičku koja sisa. Zastala je da promatra na trenutak. - - - Ovo se nastavlja tamo gdje je 3. Puls za pulsom, iscrpljujući se i ispunjavajući Lindu svojom spermom.

Zadihana je rekla: "Prokletstvo. S jednom nogom unutra i širom raširenih nogu, spustila je ruku na macu i trljala se, šireći usne mačkice sa svoja dva kažiprsta." "Vi dečki želite da pocijepam ove gaćice, zar ne?" rekao je smijući se. Njeno tijelo a zidovi mace prekriveni grčevima dok je jahala val za valom najintenzivnijeg orgazma u svom životu. Ja i Linda na rubu kreveta na koljenima. Svi su se pospremili i obukli, a Mike se provozao biciklom objasniti razliku između relativnog i apsolutnog datiranja. Zatim se prebacio iza Linde i učinio isto dok nije bio potpuno u njoj.