Web stranica za upoznavanje na Tenerifima

Ustajući, upalila je svjetlo i ušla u svoj ormar. "Ja...hm, th-th-hvala ti", rekao je, još uvijek nervozno mucajući. Dok je Troianova maca bila čvršća nego što je očekivao, Maxa je još više iznenadilo koliko joj je guzica zategnuta. Ponovno je prošla kroz svoju rutinu dok je Max gledao. Budući da je bilo tako kasno navečer ili, točnije, rano ujutro, nije bilo prometa kroz koje bi Troian mogla manevrirati na putu do svoje uobičajene teretane u svom sjajnom crvenom sportskom automobilu. Troianu se definitivno jako svidio njezin seks.

"Ovo govori drugačije", rekla je dok je hvatala izbočinu ispred nju."Ovo je lijepo. Sviđa ti se to što vidiš, zar ne?" "Nije to, ja..." promucao je instruktor fitnesa dok se Troian smiješio njegovoj nervozi web stranica za upoznavanje na Tenerifima. Nakon minute, Troian se odmaknula od njega i obrisala trag sline iz kuta svojih usana. Pogledala ga je svojim velikim smeđim očima i namignula mu.
Bila je u potpunoj izmaglici zadovoljstva. Max ju je uhvatio za zapešća i ponovno počeo grubo jebati.
Skliznula je u pseću pozu okrenutu prema dolje, uperivši svoju okruglu guzicu prema usredotočenom instruktoru. Imala je đavolski osmijeh i pogled 'dođi po malo' u blistavim očima. Troian je zatvorila oči i pokušala zaspati, ali nije uspjela. Nagnula je glavu unatrag i duboko udahnula dok su se njegovi udari pojačavali u ritmu. Počela je izvijati leđa i gurnuti svoja prilično mala prsa u zrak. Uhvatila je dio njegove sperme u usta, ali je na kraju uhvatila većinu na nosu i obrazima. Polako ju je okrenuo dok se nije suočila s tim. Max je počeo pomicati lice prema njezinom otkrivenom međunožju kad ga je zaustavila."Dosta se igranja, samo me jebi već", rekla je prije nego što je namignula i okrenula se prema naprijed ar 40-ar 39 datiranje.

ja ne..." promucao je dok je Troian vukao i stiskao svoj paket. "Ti si užasan lažov", rekla je kad je pala na koljena i podigla je tijelo sve dok nije kleknula ispred njega. Navukla je gaćice, hlače za jogu i majicu bez rukava, bila je spremna za kasnonoćni trening.
Max je stao iza nje i naslonio se na njezin donji dio tijela. Ostali su zaključani u psećem položaju nekoliko minuta, iako im se tempo nije ni malo smanjio. Nakon nekoliko sekundi, čovjek se konačno odlučio dati do znanja."Kako ide trening?"rekao je dok je bila u srednjem položaju."Jebi ga", rekla je dok ju je iznenađenje natjeralo da padne.“Kvragu, žao mi je”, rekao je dok je pružao ruku.“U redu je, samo nisam to očekivala”, rekla je dok se prevrnula na leđa i podigla pogled prema čovjeku. Srećom za dvije napaljene zaljubljene ptice, trake za trčanje su se isključile i par je krenuo iz teretane.Čim se njihov automobil udaljio, Max je dotrčao do vrata i zaključao ih, okačivši natpis "na ručak" na kvaku i spustivši hlad.

Njezine vaginalne stijenke čvrsto su se zatvorile oko Maxovog penisa i ispustile veliku količinu njezinih ljepljivih, slatkih sokova. Potrudila se da njezino jaukanje i stenjanje bude glasno kao i uvijek, što je samo potaknulo Maxa da ide sve jače i brže. Nakon što je položila svoju mekanu, crnu prostirku na tlo, Troian je sjela prekriženih nogu i duboko udahnula.