Izlaziti s nekim s istim interesima

To je više buka nego sila, ali i Donna i ja se trgnemo."Uvijek sam te volio na ovoj poziciji.
U najgorem slučaju možete vidjeti nešto o čemu većina muškaraca ima priliku samo maštati. Monica se naceri i odmakne, pokazujući mi da je slijedim izlaziti s nekim s istim interesima.
Obraćajući se Donni, kao da nisam u sobi."Da pogodim da ste sabotirali svoju vezu? Biti težak, ne povlačiti svoju težinu?"Monica me gleda.– Jednom je namjerno razbila moju omiljenu vazu kako bi izvukla uspon iz mene. Donna, skini svoju bluzu i grudnjak."Donnina glava opet pada naprijed, ali samo trenutak oklijeva prije nego što počne otkopčavati bluzu.Šokiran sam, želim se usprotiviti, želim ovo zaustaviti, ali čini se da mi je nešto u vezi ovoga lišilo mogućnosti da bilo što učinim. Uz to, upravo smo prošli Božić na kojem ona nije ni prstom maknula. Zastajući na trenutak, predlaže nešto drugo."A Monica? Nekada je bila terapeut u Kaliforniji..." Na pamet mi je pala slika Monice. Voliš li izaći na brod?"Skreće pogled dok pali motor."To je čamac mog oca i on očekuje da okrenem motor i odvedem je van da provjerim je li sposobna za plovidbu. Monica posegne i povuče noktima po Donninom trbuhu, kroz njezine tanke stidne dlake i prestane se plašiti klitorisa."Kako bih te natjerao da izađeš bez donjeg rublja. Srećom, ona to pušta i razgovaramo samo o čamcima i pecanju dok joj nekoliko sati kasnije ne mahnem na pozdrav. Ona se provlači, a ja pokušavam zanemariti pritisak njezine yoga zategnute stražnjice i on se okrzne o moje bedro. Monica nanosi više gela po dužini svog prsta i guranjem i povlačenjem, rotiranjem i stiskanjem djeluje niz svoj drugi zglob.Čini se da je zadovoljna time što ga na trenutak stane, a zatim uzima jednu od mojih ruku i uperi palac u Donninu mačku veza aplikacija za upoznavanje. Donna na to škripi.– Hladno, zar ne?Vrhom njegovanog prsta razmazuje gel oko otvora, povremeno stružući noktom po osjetljivoj koži.

Primjećujući da je to moj omiljeni slad, opet počinjem misliti da je ovo postava sve dok ne primijetim koliko je etiketa izdržala. Ležao sam u krevetu i razmišljao o tome koliko ona može biti bijesna;i dalje je volim. Ona ima više vještina s čamcem nego što sam očekivao. Uzimam ga u usta i mokrim, vrteći se na jezik dok mi se ne obloži pljuvačkom. Čini se da ste previše učinkovito sakrili svoju prošlost, a David je jednostavno previše 'fin'."Čudno 'Lijepo', kako to kaže, zvuči kao uvreda. Stavljajući svoja usta izravno na moje uho."Je li tvoja pička tako slatka koliko se sjećam?"Monica pita Donnu i pokazuje mi da se uselim i poljubim Donninu macu. Shvaćam poruku i držim ih tako dok ona vadi cijev i prska komad KY-a izravno na morsku zvijezdu. Točeći viski, doda jedan i vrati čašu u jednu. Podižući ih i gotovo mi ih nuditi.