Stranica za upoznavanje Britanaca

Počeo sam trljati njezinu maculijevom rukom, a desnom zgrabio šaku njezine sise."Kai! Koji kurac!"Poljubio sam je u vrat i oslabila je."Kai, stani!"Otkopčao sam joj hlače i kliznuo prstima kroz njezinu zalizanu mokru macu."Oh, jebi ga, ta maca je upravo onakva kakvom sam je zamišljao."Glasno je zastenjala. Njezino savršeno dupe se ljuljalo od mene, ostavljajući bol u mom kuru koja će se uskoro ublažiti.

Kurac mi je pulsirao i osjećao sam kako mi teret izlazi van stranica za upoznavanje Britanaca. Ušli smo na Ellin prilaz deset minuta kasnije i bio sam spreman uzeti ono što je bilo moje. Nasmiješio sam se koliko je jebeno seksi bila izlaziti s nekim s istim interesima.
Ellina se maca počela stezati oko mog kuraca i znao sam što to znači. Izvukao sam kurac van, okrenuo je i vratio ga unutra. Ako lažeš, bit ću jako uzrujan."Tresla je dupetom na moj kurac."Dakle, želiš ovo?"Nije odgovorila. Uzeo sam sisu u usta i zavrtio jezikom po njezinoj bradavici pozivajući je da postane tvrda. Svaki put me manje jebe ako me uhvati.

Ella je prišla do mene sa savršenim osmijehom, "Spreman si ?" Njezine su sise poskočile kad se zaustavila. Zatvorio sam vrata za sobom mene i skinula mi jaknu. Ustao sam i uzeo još jednu šaku njezinih sisa.
Nemirno je disala. "Uh, oprosti. Otkopčala sam remen i otkopčala hlače. Molim te, samo prestani."Odmahnuo sam glavom i krenuo natrag prema njoj."Molim te, Kai!"Preokrenuo sam je, gurnuo lice prema dolje i podigao nogu na pult. Zgrabio sam rub njezinih traperica i povukao ih do gležnjeva.
Kukovi su joj počeli udarati protiv svakog pokreta. Ne želim ovo."Udarao sam je po licu i mogao sam osjetiti kako više njezinog soka teče dolje na moj kurac. Osjećam da će se slomiti.
Uhvatio sam je za bokove i počeo lupati njezinu ružičastu macu."Kai! Kai! Ti ćeš...