Stranica za upoznavanje s britanskim naglascima

Ali uživao bih u trenutku dok bih ih gledao kako trče zajedno, smiju se i samo su djeca.

Marcy je stajala na vratima odjevena u jednu od starih majica svog muža koja je bila gotovo iznošena. Ali odoljela sam porivu.
Kad se vratila kući iz njegove kuće, trebalo je barem dan, ponekad dva ili tri, da se smjesti. Toliko sam bio zaokupljen tim mislima da sam zamalo propustio njezino prošaptano priznanje. Oslanjali smo se jedno na drugo. Crystalin otac bio je jednako loš. Shvatila sam tog jutra da se zaljubiš u osobu...ne u genitalije.

Mislim, naravno, izvan prijateljstva.Što me uopće navelo na pomisao da, koliko god da su naši životi bili komplicirani, ionako bismo mogli uspjeti?Jednostavna istina do koje sam došla dok sam tog tjedna razmišljala o svojim novim osjećajima prema Marcy dok smo se pripremali za naš 'obiteljski' odmor bila je... Njezin suprug bio je jedan od onih privatnih izvođača koji su radili na zaštiti naftnih polja. Tada sam je primijetio. Milijun puta sam razmišljala o tim stvarima u posljednjih nekoliko godina otkako je Crystal dijagnosticiran autizam, a iskreno čak i prije toga kada sam znala da nešto nije u redu, ali nisam imala etiketu koja bi objasnila njezino neobično ponašanje. I skoro je pao mrak kad su se dvije samohrane majke uspjele pomučiti sa šatorom iako smo ga već par puta podizali i skidali. Ne samo prijateljstvo koje se razvijalo cijelo ljeto stranica za upoznavanje s britanskim naglascima. Htio sam je uzeti u naručje, držati i utješiti nakon ovakvog lošeg dana.Želio sam poljubiti te suze kao ljubavnik, a ne jednostavno ih odbaciti kao prijatelj.
Kao što sam rekao, nisam 'lezbijska' djevica. Zašto su navodno jaki muškarci takvi idioti, šalili smo se i smijali uz čaj. Drugi je došao tek kasnije, mnogo kasnije.
Mi pomno planiramo čak i Crystal i Josh bi to trebali uspjeti. Upravo sam se spremao ustati, pretvarati se da nikad nisam pitao i otići sam u svoj krevet u šatoru... Zvuk je učinio smiješne stvari mom trbuhu. Sudbina. Odlučili smo nakon tog ljeta djecu odvesti na godišnji odmor. Slabo se nasmiješila dok je okretala glavu kako bi me pogledala u oči u slabom svjetlu te logorske vatre."Želiš li ikad da stvari budu drugačije? Mislim ne kao da želiš da djeca nestanu ili tako nešto. Opet sam pogledao oko sebe i osjetio kako mi je srce palo kad ih nisam vidio pri bližem pregledu. Bio sam iscrpljen i pod stresom, a po spuštenim ramenima i neobičnoj tišini mogao sam zaključiti da je i Marcy bila.
Iako Crystal ponekad može upravljati 'prijateljstvima' jedan na jedan, sve više je zasigurno izvan nje. Obje imaju autizam, i to je tako teško!!Nadam se da će Marcie i pripovjedač moći spojiti život. Zašto ga nisam prije vidio?Vjerojatno zato što sam se zaglavio na cijeloj lezbijskoj stvari. Gotovo kao da sam ovdje još jedan ja. Drugo, 'krokodilske suze' nisu prave suze: one su lažne suze licemjera ili nekoga tko namjerava prevariti. Ubijen je prije gotovo godinu dana, ali i prije toga se ona većinu života djece osjećala kao samohrani roditelj.Čak i kad je bio kod kuće, bio je više nevolje nego pomoći. Otprilike pet sekundi dopuštala sam si nadati se da je moja kćer možda zaista pronašla 'pravog' prijatelja. Rekla je da je jednostavno ne zanima. Zapravo sam joj to i rekao. Radila je potpuno istu stvar. Odmahnula je glavom i nasmijala se: "I ti se tako loše osjećaš? Mislila sam da sam samo ja sve shvaćala tako osobno.""Dođi sjedni kraj vatre. Slegnula je ramenima koja su bila pognuta pod tolikim teretom.
Pijano petljanje koje je proizašlo iz dubine našeg prijateljstva. I nismo si mogli priuštiti da se, povrh svega, nosimo s bolesnom djecom."Izgledaš otprilike kao i ja", našalio sam se dok je izlazila iz rješavanja još jednog osobnog spora između Mandy i Josha.