Upoznavanje s Rhode Islandom

Stajala je na palubi, ispred svog ureda, gledajući svoj ekskluzivni klub.

Pogledala je muške robove i nasmiješila se. Jessica je od stida držala glavu. Jessica ju je vješto polizala. Izvukla je kurac iz usta i naredila joj da poliže pljuvačku s lica.

Kad biste mogli nacrtati savršenu viziju božice dominatrix, to bi bila ona. Nagnula je glavu unatrag i uživala u užitku dva ogromna bijela penis u njenom dupetu. Voljela je ideju da se oslobodi i da bude okrutna, seksualno zločesta, dominacija svojih snova. Jessica je nekontrolirano stenjala, dok su ona dva ogromna bijela penis udarala, njezino sada naširoko rastegnuto, lijepo dupe. Sada je ipak bila gospodarica Beyoncé, pa je odmahnula glavom i zaboravila na te fantazije.
OVO JE PARODIJA... Svi su robovi nosili crnu i srebrnu oskudnu odjeću. Muški robovi ostali su mirni, pognutih glava i debelih pijetlova, čvrstih stijena. Samo ih je gledala smijući se. Teško je disala i zatvorila oči, puštajući dupe da se opusti. Cardi B i Amber Rose radile su nad bogatim bijelcem, starijim odvjetnikom upoznavanje s Rhode Islandom.

Jessica je radosno progutala svaku kap. U ruci je imala usjev za jahanje.
Ustala je i prišla Billu, stojeći preko njegovih usta, sučelice Amber.Čučnula je i pustila da Billova sperma iscuri iz njezine mace u njegova usta. Beyoncé je napustila svoj ured, dok je Jessica špricala po dupetu dvoje debelih dlakavih robova koji su je ševili. Voljela je dva ogra koji su je koristili da bi sišla, to ju je toliko napalilo, da im je bila jebena igračka i bila seksualna robinja za gospodaricu Beyoncé. Debeli rob konačno je imao svoj penis sve do Jessicinog dupeta, uz penis drugog debelog roba. Mmmmmmmmm."Jessica je divlje stenjala i grčila se na tim debelim kučićima.