Koje su najbolje web stranice za upoznavanje

Dok sam se osjećao tjednima vrijednim sperma, počela je tiho izletjeti iz kraja moje gumb.uspjela sam reći;"Ah Sophie je Ahhh, upravo vadim moj kateter.""Pa izgleda da je jako talentirana!"Moj tata je rekao."Je li ona medicinska sestra?""Hm! Ne tata."Odgovorio sam kad se Sophieina ljupka sijeda kosa vratila ispod pokrivača.

Subotom sam izvan posla i zato idem u kupovinu na taj dan, pa mi je to omiljeni dan u tjednu. To uopće nije zabavno vrijeme. Zgrabio sam kolica i počeo gurati prema svjetlu.

Oko mene su odjekivali nejasni zvuci.Čuo sam glas kako je rekao vrlo tiho kroz tamu prije nego što je sav zvuk bio prigušen, a usamljenost se ponovno pojavila. Iako je to bio vrlo ozbiljan događaj na tako ranim vratima naše veze! Za mene je to bila ljubav na prvi pogled. Ruka je trljala moj alat gore-dolje kako bih malo povećala, a zatim je cijev gurnuta niz cijev uretre. Zaboravio sam na sijedu djevojku jer je prošlo mjesec dana otkako sam je vidio. Misli su mi postupno počele strujati po glavi. Ponovno mi se nasmiješila ponašanjem koje mi je odmah zagrijalo cijelo tijelo. Ali nisam znao što bih rekao kad bih vidio djevojku sa sijedom zasjenjenom kosom. Nasmiješila se i otišla. Njezino dupe se ljulja naprijed-natrag dok moj alat klizi unutra i iz njezine natopljene fanny!Bože, ona točno zna što želi. Sjedili smo s tobom cijeli tjedan.""Pa ti si već tjedan dana u komi."rekla je Sophie.rekla sam kad je ozbiljnost tjedan dana bila u komi. Odlučio sam da ću je pokušati bolje upoznati. Sada možeš ići sama u toalet."Glava joj je nestala pod dekama. Osjetio sam kako mi se njezin jezik i usta skidaju trakom s kože. Kad sam došao do svjetla, kolica su nestala i pojavila se prekrasna Sophie.

Sophie je još uvijek bila uz mene."Oh Al, dobro je vidjeti da si se probudio."Nagnula se preko mene i zagrlila me."Tvoji mama i tata su upravo otišli u restoran u prizemlju. Nakon minute ponovno sam otvorio oči i otkrio da me gleda s velikim osmijehom na licu moja djevojka iz nijanse sijede."Ah, zdravo."rekao sam."Želim razgovarati s tobom već godinama" Na licu joj se pojavljuje veliki osmijeh.– I ja sam htio razgovarati s tobom.

Ponovno sam joj pogledao lice, morala je imati više od trideset, ali ne više od četrdeset. Kako bih sama otpuhala i doživjela orgazam, sebično odlučujem napajati svoj kurac gore-dolje po njenom žlijebu.
Ovo me uvijek razveseli. Bilo je nemoguće nakon što sam brzo pogledao njezino lice i figuru utvrditi koliko bi mogla imati godina koje su najbolje web stranice za upoznavanje. Osjetila sam kako mi se oči trzaju od nelagode. Brzo hajde."Nisam se pomaknuo "Oh, zaboga mi ovdje nemamo CCTV. Htio sam zastenjati još jednu i posljednju kremu kad mi prestane sisati kurac."Ok, ovamo sada velika sranje."Kaže dok se okreće za 180 stupnjeva i hvata policu hladnjaka. Ali nemojte biti uhvaćeni u zoni prijatelja.

Ona je odgovorila."Ali ne puno.""Tvoja mama i tata su provodili dane s tobom, a ja provodim noć razgovarajući s tobom. Ne znam je li samo htjela brzicu ili je to bio jedini način na koji smo to mogli dobiti. Vidim jednu njezinu ruku ispod mace i njezine prste koji rade na klitorisu. Tiho je rekla."Jesi li dobro?"Odjednom mi se um ugasio baš kad sam gledao njezinu ljepotu."Zašto Shepard živi u vikendicama i jedu pite?"Izašao iz mojih usta.– O draga.
Konačno je cijev u mojoj mokraćovodu zgrabila njezini zubi i počela se polako izvlačiti i izvlačiti iz mog kura. Zatim sićušno bijelo svjetlo u daljini.
Ali ne ova dama, nasmiješila mi se i rekla: Pogledao sam njeno lijepo lice i jarko crvene slatke usne.