Naslov staviti na stranicu za upoznavanje

Naravno, nastavio je rasti. Hajde, VELIKI JEBACI... Omogućila mu je pogled od svog gležnja do međunožja, dijelom zato što je bila jako uzbuđena, dijelom zato što je sumnjala da je znao što se dogodilo i bilo joj ga je žao.
Michael je uveo prst u njezin anus koji nije prestao sve dok mu dlan nije prislonio na njezin obraz. Ali Michael ju je držao podalje, povjeravajući joj jedva primjetnim šaptom da se boji da će ga vozač primijetiti. Jesi li znao da me samo ispunjava?"Ne nužno, ali pomaže djevojci da stigne kamo želi." "Sviđa mi se način na koji se uklapamo, znaš?Kao da mislim da imate ovaj greben u podnožju kvake..." "Pa, to ...taj dio...ima naviku hvatati moj klitoris ...ummm, ako se nagnem na određeni način i onda ga trljam ovako i onako ...sve dok to jednostavno ne mogu podnijeti i prije nego što se osvijestim opet ću prijeći preko ruba." "Ali ne govorim prljavo dušo, samo sam ..." Naglo se prekinula i počela ga bijesno jahati. Iako je bila zanesena Michaelovom pažnjom, počela je zamišljati njegova usta kao usta "tajnovitog čovjeka" naslov staviti na stranicu za upoznavanje.

nije tako neobično osim da je razgovarala na mobitelu. Michael je već platio ček i stajao je dok je Leigh prilazila njihovom stolu.
Nasmiješila se pri sjećanju. "Slatkiše, ovaj zadnji je bio izuzetan.Želiš li pokušati doći opet?" "U redu, idemo odspavati. pa Gabby je primijetila promjenu u njezinu glasu koja je zahtijevala malo okretnog razmišljanja da bi se objasnila. Leigh je ležala u svojoj kadi, prepuštajući se laganoj masturbaciji i pokušavala se prisjetiti mjesta i načina na koje su to radili. Požurila je unutra dok je Michael platio vozaču. Za nekoliko je sekundi duga limuzina glatko krenula u kasnonoćnom prometu. Konačno, uhvatila je njegovu glavu rukama i pokušala uskladiti intenzitet njegovog jezika sa svojim. Leigh je znala kako se nositi s njegovom nevoljkošću --- transformirala bi se iz nepristojne domaćice u kurvu bezobrazluka. Unatoč Michaelovim pokušajima da je odbrani bez privlačenja vozačeve pozornosti na njih, gubio je borbu.Čvrsto je uhvatila njegovu erekciju u nastajanju."Hajde, kopile!"Povikala je, iako joj je glas bio prigušen jer joj je lice bilo zabijeno u njegovo međunožje."Ne možeš zadržati svoj kurac čvrst za mene?"Zapravo je zarežala dok su joj prsti spretno stiskali i trzali njegov sada potpuno otkriven kurac. Slijedio ga je, a ona mu se sklupčala u zagrljaj i počeli su se ljubiti i grliti, uživajući u posljedicama svoje neupitne ljubavi jedno prema drugom. Ruke su mu prešle na njezinu kosu i morao se suzdržati da joj snažno ne gurne glavu na svoj pulsirajući penis.'Slatki Isuse!'u glavi mu je odjeknuo tihi glas.'Ne znam što ju je snašlo, ali volim to!'Uživajući u potpunoj kontroli koju je sada posjedovala, Leigh je natjerala svoje sanjive bademaste oči da se nasmiješi dok je pogledala u njega. Shvatila je da to nikada prije nije učinila i počela se bojati posljedica dok se vrh njegove glavice trljao o meko nepce njezina grla.
Obje Michaelove ruke bile su u njezinoj kosi dok je gurnula njegovu kožicu unatrag i dopustila da se jezikom vrti okolo dok je čisto sisala glavu njegovog kura "Nikad nisam znao da to možeš tako dobro. U istom vremenskom razdoblju Leigh se naslonila prsima na Michaela dok je njezina ruka otkopčavala njegovu muhu i posegnula unutra kako bi ga uhvatila."Način na koji me dodiruješ i držiš tamo...
Michael joj je pribio noge uz prsa i počeo čvrsto lizati između njezinih nogu, a Leigh je zatvorila oči i počela drhtati. Nakon što je već dvaput došao, Leigh je bio zadovoljan polaganim, slabim nagomilavanjem svog jezika i mekim sisanjem njezinih genitalija uz njegova usta. Bio je jako duboko u to vrijeme, bilo je čudo da nisu otpali i ozlijeđeni. Tijekom posljednja dva tjedna bili su poput zečeva na medenom mjesecu. Njegova je ruka užurbano prebirala čipkastu teksturu pojasa s podvezicama;i napetu kožu uz njezinu guzicu dok je polako lizao put do njezine rupe. Svaki je bio izgubljen u vlastitoj stvarnosti užitka dok se Michael približavao, silovito je gurnuo kukove prema gore i noge su mu se počele ukočiti. Vodili su ljubav posvuda. Volim te, Michael." "I ja tebe volim, Leigh.
Vozač joj je pridržao vrata, a zatim je preskočio na drugu stranu i učinio isto za Michaela. Bila je to sjajna večer. Duboko je udahnula i progutala. Ohhhh, da, popuši! Puši taj kurac! O, Kriste svemogući!"Jezik joj je isplazio da se vrti oko, oko i ispod njegove glave. Hvala što si me izvukao. Morat ćemo ovo probati češće.""Sutra u sedam", nacerila mu se, a zatim ga nježno poljubila."Naravno da još nismo završili s večeras."“Svakako”, odgovorio je s velikim smiješkom."Dugujem ti dobar posao glave."On se smijao.“Vidjet ćemo”, rekao je i pogledao kroz prozor i zaprepastio se kad je vidio da su samo pet ili šest milja od kuće."Bolje se saberite, draga", rekao je, "skoro smo kod kuće."Leigh je sjela, izvukla mu ruku iza leđa i malim prstom, koristeći zrcalo u svom kompaktu, obrisala posljednje njegove usne s usana. Otvorila je usta, osjetila kako se njegov jezik gura u nju i okusila samu sebe. Čak je i otišla vani i na neki hir probušili su joj bradavice. Zanemarila je njegovu nevoljkost i lagano se okrenuvši, skliznula niz glatko kožno sjedalo, podižući haljinu do pojasa za podvezice.
Leigh je glasno zastenjala i gurnula stražnjicu prema njegovom licu.