Sredstvo za čišćenje prozora koje spojite na crijevo

Izgubila sam pojam koliko je puta pojebao sve moje bračne rupe, moje tijelo je korišteno kao spremnik za spermu drugog muškarca, istinski obilježje udate kurve. Jim je progunđao: "Tako vruće, tako mokro, čvrsto tako čvrsto!"Počeli su pojačavati tempo, a ja sam želio da mi se rupe stegnu, da im daju ultimativnu akciju mužnje sredstvo za čišćenje prozora koje spojite na crijevo. Uvukla sam tampon, imala sam osjećaj da ću curiti kao luda ako to ne učinim, vratila sam gaćice i vratila se na svoja sjedala, a minutu kasnije i Glenn.
Hoće li moji prsti morati obaviti posao ili bi se htio pridružiti klubu Mile High sa mnom?""Eileen dušo, moj kurac će rado obaviti posao, sav sam težak i spreman za tebe."Zamahnuo sam sa sjedala, zagugutao: "Vidimo se uskoro" i krenuo prema zahodu prve klase. Prije samo dvadeset četiri sata nikad ne bih prepoznala gladnu drolju koja je bila zatvorena u mom tijelu. Bio je oko 6 stopa, oko 180 funti, izgledao je kao da se održava u dobroj formi, bio je 45, 10 godina stariji od mene. Glenna sam upoznao prije nekoliko sati, a Jima prije manje od pola sata. Osjetila sam trnce dok su njihove oči pele gore-dolje po mom tijelu, moje lijepe sise od 36C, moju usku malu dobro depiliranu mačku, uredno podšišani čuperak plave kose jagode odmah iznad, i moje čvrste, pune guzice, pokazujući mu gdje sam htio da me njihovi kurac obilježe. Otići ću u kupaonicu i otići. Bio je sretan što je to činio, Glenn je uzimao pauzu, gledao akciju dok sam sisao Jimov kurac do točke ključanja, osjetio sam prvu eksploziju u ustima, on je izvukao, o da, moje vjenčano lice i sise su bile ispucane dolje, drhtala sam bila sam obilježena tuđom spermom.

Prije nego što sam otišla, pobrinula sam se da svi imaju svaku rupu, usisala sam Jima, rekla mu da ubrizga prvi metak u moja usta, a zatim me izvadi i poprska. Držali su me u sendviču, rupe su dobivale željenu osovinu, a ja sam osjetio brzi uspon."Jebote, jebote, svršit ću tako jako, uspjet ću!"i jesam, osjetila sam kako mi se rupe stežu, postajući ultimativni osjećaj hvatanja, muzenja, i vrisnula sam dok sam prelazila, val orgazama nasrnuo je na mene, eksplodirajući iznova i iznova. Sinoć sam bila gola, klečala sam u hotelskoj sobi s tipom kojeg sam upravo upoznala prije sat vremena, gledajući u njega s njegovim kitom, kitom drugog muškarca, u mojim oženjenim ustima. Smjestio sam se u svoje sjedalo u poslovnoj klasi i spremio se za polijetanje. Poput gladne kurve koja sam bila, brzo sam mu otkopčala hlače, spustila gaćice i uhvatila taj lijepi veliki kurac.