Kubota PTO spoj

Tiffany je bila velikodušna prema svojim zaposlenicima i Felicityinom ljubavniku, partneru, vlasniku. Amy je gledala naprijed, njezina je uzda imala žmigavce koji su joj ometali periferni vid, na neki način to je bila milost, ne bi morala vidjeti baš toliko gomile dok su je gledali kako vuče Tiffanyjevu kočiju. Nadala se da neće biti natjerana da svršava pred tolikim brojem ljudi, dok je kaskala, vukući za sobom Tiffany koja se smije.
Prošla je japanska ekipa, bili su manji, ali izuzetno dobrog tonusa, jahačica je bila gotovo patuljak, sićušna i blijeda, duge crne kose i odlučnog pogleda. Tihi jauci ispunili su zrak, Francuskinja se povukla u sedlu dok su započeli drugi prolaz i svi su čuli njezin orgazam. Francuski pastuh bio je visok šest stopa i mišićav sa sićušnim jahačem, Amy i Felicity su ih promatrale kako prolaze i odlaze, nije tako loše, pomislila je Felicity, Joe bi mogao nadmašiti francuskog pastuha, Joe je imao šest do pet godina i fizički je bolje izgledao.
Lice joj je već svijetlo crveno, rumenilo se proteže do vrhova grudi i ističe njezine natečene bradavice. Ovo možda nema previše seksa u sebi, to je uglavnom priprema za sljedeći dio, pa ako želite na brzinu pročitati o seksualnim aktivnostima, ovo neće biti to kubota PTO spoj. Amy je također dala isplesti svoju plavu kosu, no njezina je bila dvostruka pletenica koja joj je išla iza ušiju i niz leđa, ukrašena ružičastim vrpcama koje su naglašavale njezino mladenačko lice i tijelo. Felicity Saddled Joe, bio je to pametan dizajn koji je modificiran tijekom posljednjih deset godina, originalna sedla su bila kožna, a sada su mješavina modernih laganih materijala i gipke kože.Što lakši, to bolji, 'nosioci' bi mogli bolje i dulje, noseći svoje jahače bržim tempom i čineći 'igre' uzbudljivijim.

Tiffany je spojila Amy na svoju veliku kočiju s kotačima, bila je to jednosjeda od lakih metala i neoprena. Felicity je pomogla da obuče crvenu baršunastu jaknu za jahanje i zakopčala je tri prednja gumba, jakna je pokrivala njezine velike DD grudi, ali nije ostavljala sumnje da je ispod nje gola. Bijele čarape dužine do koljena, presavijene na gornjim dijelovima i 'jahaće' čizme upotpunile su Felicityin outfit, čizme nisu bile tradicionalne, imale su štiklu od tri inča i nešto šiljatije prste.