Brzi spoj u Memphisu

Sama pomisao na to natjerala me da zadrhtim od užitka - a onda je počeo gurati. Nisam želio predugo ostaviti kondom u sebi. i rekla je da je ne očekujem natrag te večeri!Mislim da je opet izlazila s Blakeom. Na kraju me zgrabio i prevrnuo i samo me jako poševio. Toliko sam željela da ga samo gurne u mene... I dalje mi se iste stvari motaju po glavi kad se okupim s novom osobom, bilo je lijepo imati priču o djevojci koja nije bila toliko iskusna.stvarno sam osjećao da je to u njezinu glasu.nevjerojatno! brzi spoj u Memphisu. Osjećao se tako čudno, nije boljelo kao što sam očekivao...

Omotala sam noge oko njegovog tijela, pokušavajući ih upotrijebiti da ga gurne u sebe... Na kraju se skinuo s mene i izvukao kondom. Mogao sam reći kada je počeo svršavati, jer je iznenada skočio skroz u mene, a zatim stao, držeći se tako čvrsto da mi je zastao dah.
Stavio je ruke ispod moje glave i podigao je za stvarno dubok poljubac dok je stalno ulazio i izlazio iz mog tijela. Definitivno dulje. Iako me maca jako boli, ne mogu prestati!Vjerojatno je dobro što se jučer nismo mogli okupiti. Ovaj put smo zamijenili pozicije i on me pustio da budem na vrhu!Mislim da mu se svidjelo gledati me kako poskakujem gore-dolje po njemu... i na kraju opet imali seks. zastenjala sam dok je pritiskao dublje. Stvarno sam jako bolna... Napomena autora: Ova priča sadrži sporazumni M/Ž seks gdje je ženka djevica. Na neke načine koji su me gotovo boljeli, samo zato što je bilo mnogo snažnije nego što sam navikla, osjećala sam se tako malena i bespomoćna ispod njega, ali u isto vrijeme tako uzbuđena!Bio je kao ova tvrda sila iznad mene, zabijala se u mene, otvarala me, a ja sam samo raširila noge i držala ga čvršće.

Samo smo malo ležali, iako ne predugo. Drugi put je zapravo boljelo više, jer me je malo boljelo od prvog, ali to je STVARNO brzo prošlo. Natjeralo me da se previjam od užitka... Praktički sam vrisnula da se osjećao tako dobro, i bio je to najnevjerojatniji orgazam na svijetu. iako sam bila zločesta zafrkancija!Klizanje gore-dolje VRLO polako. toliko mekši, a opet tako čvrst, širi... Bilo je kao da sam čak mogao oblikovati koherentne misli, a manje riječi. To ga je natjeralo da dahne, a ja sam znala da i ja dolazim do njega i to me STVARNO uzbuđivalo. više kao stalni pritisak ili istezanje. Zatim se srušio na mene. nastavio me zadirkivati ​​držeći samo glavu svog kuraca unutra, a onda je iznenada zaronio skroz u mene.