Koje stranice za upoznavanje koriste liječnici

Pripadat ćeš Meni za Moje zadovoljstvo. Odjednom mi ju je gospodarica Q izvukla iz rektuma.
Bio sam napaljen!Požurila sam natrag do računala da pročitam ostatak e-pošte.“Otići ćete u trgovinu za kućne ljubimce i kupiti psu tešku lančanu ogrlicu”, bila je sljedeća zapovijed."Trebao bi biti dugačak za velikog psa. Osjećao sam se pokorno. Imao sam tako divne misli i slagao sam razne vrste situacija. Kako sam izdržao ta dva tjedna, ne znam. Promašio sam potpuni osjećaj koji mi je dao. Vrata su se otvorila."Uđi i stani kako treba", savjetovala je gospođa. Ipak sam uspio. Privatnost je zajamčena u ovoj ustanovi. "Neće vam trebati ništa od toga dok kasnije ne odemo na večeru.

"Napravili ste mudar izbor", rekla je. Nakon toga postaje druga priroda postići erekciju ili čak orgazam usred boli o kakvom se nikad nije sanjalo. Zastao mi je dah i zadirkivala sam se tako što sam se pobrinula za sve ostale e-poruke prije nego što sam otvorila njezinu."Vaše su granice prihvatljive", pisalo je."Vi ste sada privremeni sub Gospodarice Q. Što ću učiniti u vezi s tim?"Pitala je."Razočarana sam koliko i ti si gospodarica Q. "Morat ću te ukloniti dok ovdje si", rekla je. Druga zakrpa bi bila nova. Radio sam to cijelo vrijeme svom kurac i muda.

Nisam više mogao vidjeti damu koja je posjedovala ta stopala."Lijepo urađeno. Gospodarica Q je ušla u sobu i otišla direktno do komoda da pregledam igračke. "Vidim da imaš Moj stražnji čep na mjestu kao dobar mali rob", Ona Opazila je. Druga joj je ruka bila sklopljena u šaku."Otvori usta i uzmi ovo", rekla je."Uskoro ćete primijetiti razliku i onda ću vam reći što je to. Morao sam joj poslati taj e-mail dok sam još mogao jasno razmišljati koje stranice za upoznavanje koriste liječnici. Nadam se da ste donijeli odgovarajuću odjeću za to kao što sam naručila", rekla je. "Naći ću druge načine da ovaj dio tebe učinim osjetno neudobnim." Skinula je lanac i položila ga na komodu.

Ne znam zašto sam čekao toliko dugo prije nego što sam otišao do auta po torbe koje sam ponio. Stavio sam toaletne artikle u kupaonicu a vrećica s igračkama je bila ispražnjena i predmeti su bili položeni na gornji dio komode. Ustala sam i skinula odjeću što sam brže mogla. Veselio sam se tome.Što se više približavalo vrijeme sastanka, to je moja podmornica postajala sve nevoljnija. Većinu vremena volim stezaljke na njima.Često ih stavljam i skidam.

Bile su obložene glatkim materijalom i djelovale su prilično udobno."Stavi noge na krevet jednu po jednu", bila je Njezina sljedeća zapovijed. Njegova težina mi nije dopustila da zaboravim da je tu.