Zašto se samo želi spojiti

Drhtaj mi je prošao tijelom, a onda sam usisala nježno meso u usta. U njegovim je rukama brzo odsjao metal, a oštar bol probio mi je desnu bradavicu, a zatim i lijevu. Prije dva tjedna, vozila sam se kući iz škole kad sam odjednom osjetila snažnu želju da me netko dodirne.""Shvaćam. Morala sam ga ponovno osjetiti u sebi."Moraš kleknuti pred oltarom i moliti se, kćeri", rekao je."Sada, oče?"Pitao sam.– Ali nisam završio s ispovijedi. Sise su mi se tresle od udarca dok je iznova i iznova gurao svoj teški kurac između mojih grudi, a stezaljke su mi se jače ugrizale u bradavice."Kćeri, reci mi zašto ti sokovi tvog uzbuđenja kaplju niz noge dok te koristim na tako sramotan način."“Osjećaš se tako dobro”, zastenjala sam."O, oče, osjećaš se tako dobro. Ne bih znao da je tamo, ali sam ga želio gledati moje polugole grudi, oče."Ugao Bradovog daha na mom vratu rekao mi je da trenutno ispunjava moju fantaziju, a niz kralježnicu mi je prošao drhtaj."Da, oče. Blagi potezi njegovih ruku postali su tvrđi dok sam govorila, a glas mi je izlazio u dahu."Bradavice su mi postale tako tvrde kada sam zamišljala način na koji će ih zgrabiti. Njegov otvrdnuti kurac odbio se nekoliko centimetara od mog lica, a ja sam ga s čežnjom pogledala.“Oče”, zastenjala sam.“Ogoli mi svoje grudi, kćeri”, rekao je."Učinili ste ih predmetima požude svakom muškarcu koji vas vidi u toj haljini. U polumraku sam ga vidjela kako mi se smiješi dok mi je popravljao haljinu. Iskupit ćeš se za njih."Ruke su mu došle do crnih hlača. Dok je stezaljka još uvijek uključena, trzanje bradavicom jezikom ostavilo me u hrpi koja je zadihala na podu."Možemo nastaviti, kćeri", rekao je.– Vrati se u ispovjedaonicu. Pokazivala sam više od pola svog dekoltea svima koji su željeli pogledati, a htjela sam da mi netko dotakne grudi.""Zamišljao sam da se netko krije na stražnjem sjedalu mog auta i da kad upalim motor i počnem voziti, on će me pogledati preko ramena i buljiti niz majicu. Crkva je bila pusta. Moraš biti vrlo konkretna, kćeri. Očito svećenik nije mogao čuti zvukove.– Što si još zamišljala da ti ovaj čovjek radi?progutala sam."Zamišljala sam da će mi posegnuti između nogu i početi prstima pipati moj klitoris."Bradova ruka pronašla je moj klitoris i bilo je teško nastaviti."Nisam nosio donje rublje, oče, i znao sam da bi me mogao trljati dok ne dođem, ako bi mogao zavući ruku između mojih nogu i neću ga moći zaustaviti. Blagoslovi me, oče, jer sam sagriješio, rekao sam. Nitko prije nije tako dobro pojebao moje sise.""Ti si kurva, kćeri. Bila sam šokirana pola sekunde prije nego što sam mu odgovorila, usisavši ga duboko u grlo zašto se samo želi spojiti.
Kad je svećenik rekao "Kćeri", Brad me gricnuo za uho, zbog čega sam ostala bez daha. Kada izlazi 6. Ipak, nikad prije nisam priznala, pa nisam bila sigurna što da radim. Svećenik nije govorio, pa sam nastavio."Imam požudne misli o muškarcu koji nije moj muž.""To su fantazije, oče craigslist dating florida.

Lice mu je bilo zaklonjeno tamom, ali kad je progovorio, shvatila sam da je to svećenik."Sigurno si bila kriva za bezobzirne misli, kćeri. Glas mu je postao grub."Hoćeš, kćeri. Tada je svojim velikim rukama zahvatio moje sise. Njegovi su dlanovi putovali po mom tijelu u sporim istraživačkim pokretima.
Dok ih je otkopčavao, želudac mi se ljuljao od lude želje da dodirnem bilo koji kurac.