Koje su dvije vrste geološkog datiranja

Ipak, češće sam se opirao porivu da iskoristim tu moć. Dok sam učvršćivao ta nova uvjerenja, gurnuo sam ruku ispod njezine košulje i u grudnjak, lagano dražeći njezinu kožu prstima tako da je gotovo dahnula.– Samo želim... Cura je bila dobra lažljivica, to ću joj dati."Pozvao sam te da pogledamo film", blago sam prekorio.
Njezina volja bila je blizu raspada, a ja sam uživao u svakom trenutku. razmišljati. Uvijek sam se volio vraćati kući. Mogao sam reći da je mislila da je magija nestala u trenutku, ali ja sam tek počeo.
Kimnuo sam, a dok su se njezine savršene usne omotale oko moje dužine, blaženo sam uzdahnuo i naslonio se na jastuke.zatvorila sam oči. Svidjelo mi se.
Dahnula sam i zatvorila oči, zamahnuvši glavu unatrag od blaženstva."Isuse, Kristi", zastenjala sam."Ti si jebeno nevjerojatna pusačica kurca." koje su dvije vrste geološkog datiranja. Skenirao sam gomilu, prepunu jedva legalnih studenata koji su se zapleli oko mišićavih ruku punih sveučilišnih nogometaša (mora da je to bila nogometna utakmica u kojoj smo upravo pobijedili) koji su bili pijani od mješavine jeftinog piva i pobjede.

Tatin novac donio joj je lijep stan nedaleko od kampusa, a ona je išla na sve svoje razrede. Bila je mokra dok sam joj počeo kružiti klitorisom. Stigli smo pred moja vrata. Ovaj dio mog plana rijetko je išao po zlu, a nije i večeras. Moj ton bio je ispričavajući se, iako sam bio sve samo ne."Nosiš ga od zabave i počinješ osjećati učinke. Bila sam daleko od djevice, ali sam se nekako osjećala kao da je večeras moj prvi korak prema nečem novom. Zagledao sam se u njezine oči, moje tamnosmeđe su uhvatile njezinu zvjezdasto plavu."Je li to ono što stvarno želiš?"Pitao sam. U Bradfordu, nadmašiti svoju konkurenciju jedna je od potpuno odobrenih metoda za demonstriranje osobne snage. Alkohol je imao mali ili nikakav utjecaj na mene.