Aplikacija za upoznavanje azijata

Amy je već otišla i bio sam zapanjen koliko je seksi izgledala. "Renoviranje, zatvoreno je, Dave, ali maca tvoje žene bit će otvorena. Vidio sam ženu koja me uzbudila i zapitao se kako sam se našao u ovoj nevolji. Povukli ste se na sekundu, podigli pogled prema Bradu i upitali, "treba li progutati?"Brad se nasmijao i rekao: "Vidi Davea, Amy uvijek razmišlja."Brad je dopustio da Amyna usta ponovno zahvate njegov kurac i rekao: "Ne, Amy, nemoj progutati. Njezin je jezik probirao moja usta, istim jezikom koji je samo nekoliko sekundi prije lizao crni kurac, ali ja sam uzvratio poljubac, također sa strašću. Želim jedan video i jedan za fotografije.""Kako mogu upravljati s dvije kamere, Brad", odgovorio sam pomalo zbunjeno."Nećeš morati, dovodim nekoga sa sobom da mi pomogne, u redu Dave? Nemaš problema s tim da ja dovedem nekoga da me snimi dok ja sada ševim tvoju prekrasnu damu, zar ne?"Prenio sam pitanje Amy i njezin odgovor je bio "dobro, kad će me konačno poševiti?"Brad je sigurno čuo Amyin odgovor jer se nasmijao i rekao: "Mora da je zabavno, Dave, gledati tvoju ženu kako se uzbuđuje zbog mog crnog kurac. Slušala sam Brada dok je postavljao pitanja i prenijela sam ih Amy i Sue. Nadam se da će moj trud donijeti malo zadovoljstva.

Samo sam znao da je gola ispod suknje. Bez korištenja ruku, koje je stavila sa svake strane Bradova struka, najprije je poljubila bulbusastu glavu njegovog kuraca.

Osjećao sam se glupo stojeći tamo, ali gledali smo i čekali. "Kako je muž žene koja voli sisati moj kurac i otac kćeri koju sam hoće li se na kraju poševiti?" "Dobro sam", rekla sam krotko. Zašto se moja kćerka nije pokrila, sigurno je njena majka znala da je prije mene gola. Bilo je to veliko mjesto s mnogo različitih prostorija za svečanosti, ali smo na kraju našli Amy, kako sjedi za glavnim stolom, a gospodin Davis odmah pokraj nje. U ruci joj je bio vrč soka od naranče i bila mi je okrenuta leđima dok je točila čašu. Sueina je glava bila pognuta i izgledala je vrlo, vrlo nesretno."Mama, kako si mogla?"upitala je blažim tonom. Kalendar je mjesto gdje smo napisali sve naše zaruke. Bila je pod kontrolom njegovog kurac i u njezinu svijetu to je jedino što je važno."Pogledaj je, Dave. Odložila je OJ i pogledala me, znajući da mogu vidjeti njezinu dragocjenu macu i nasmiješila mi se kad je primijetila moju erekciju. "Ti glupo govno ," rekao je. Dao sam joj telefon, ali sam je slušao na daljinskom upravljaču. Bilo mi je tako drago što Sue nije bila podvrgnuta hipnotičkim sugestijama tog crnca. Prizor ovog golemog, crnog kuraca koji strši iz prednjeg dijela njegovih hlača u rastegnuta usta moje žene bio je zadivljujući. Gornji dio otkriva dobar dekolte, a držala su ga dva špageti remena. Nismo je odmah pronašli, ali dok smo hodali nizom štandova, skrenuo sam iza ugla i vidio je kako sjedi na kauču. Bila sam izrazito uznemirena sama sa sobom zbog nedostatka hrabrosti da spriječim Brada da ih koristi i još više uznemirena što me to uzbuđuje. Moram ići, ali mislim da ćeš večeras uživati.""Samo ne znaš koliko su te stvari dosadne, Brad", objasnila je Amy, ali Brad je već poklopio. U subotu ću ti napraviti svoju macu, zašto je večeras problem?" "Nije, stvarno aplikacija za upoznavanje azijata. Vratila se na svoje prethodno mjesto, ali je držala OJ ispred sebe dok se okretala i naslonila na pult.

Učinit ću to posebnim za tebe. Amyine usne bile su nekoliko centimetara od mojih, a oči su joj zurile u mene kad je hrapavim, seksi glasom rekla: "Volim sisati Bradov kurac."Zurio sam u svoju ženu dok je ona zurila unatrag, dok je klečala pred ovim crncem, nježno pumpajući njegov kurac koji je bio pored njenog lica i osjećao sam da volim svoju ženu. Amy je bila tako seksi dok je klečala pred njim. "Pa, bok glupane", rekao je Brad. Njegov je kurac sada izbio ravno i izgledao je moćno, a Amy je otvorila usta i prihvatila njegovu glavu. U tom trenutku nisam željela ništa drugo nego potonuti na koljena i zariti lice u svaku slasnu macu.
Srećom, Sue je stala na kraj ovom ludilu. Podijelio sam njegovu spermu s tobom, zar ne?"Sue se konačno nasmiješila dok joj je ruka prišla golom brežuljku i rekla: "Pretpostavljam da jesam, ali moraš podijeliti, mama. Morat ću sjediti tamo i sve o čemu ću razmišljati je tvoj kurac u meni." "Ne moj kurac, gdje je dodjela nagrade?Je li to sve o čemu možete razmišljati?"" "U lokalnoj dvorani.