Koja pitanja postaviti djevojci prije izlaska

Dvije sada gole djevojke stajale su s obje strane klupe u sredini sobe, a Cassandra se lagano tresla. Mahnuvši rukom prema stolu, Elizabeth je pokazala Zsa Zsa. Povukao ju je da ustane, trznula se kad su joj noge dotakle pod, ali se naglo pribrala i odvedena je iz sobe dok je Elizabeth odvezivala Zsa Zsa. Iz traperica je izvadio komad papira, naškrabao ga, a zatim dodao staklo i papir Cassandri prije nego što je šutke otišao. Zatim je otkopčala uzicu od Zsa Zsa, te ju je natjerala u kavez i zaključala, tako da je Zsa Zsa tijelo bilo čvrsto presavijeno ograničavajući sve njezine pokrete. Zrak je vrištao oštrim zvukom dok ga je nosio na njezinim leđima, a zatim ga brzo gurnuo natrag, dopuštajući preokrenutim zubima kože morskog psa da zagrizu njezino meso na samo djelić sekunde. Zsa Zsa je primijetila da je budna i tiho rekla: "Spavaj sada, Učitelj je bio zadovoljan tobom, večeras će biti još bolje."Zatim je tiho iskliznula kroz vrata, dok je Cassandra tonula u san bez snova, a manžeta je davala čudan osjećaj sigurnosti.. Uzeo je još jedan udarac, sićušni posjekotine zuba donijele su mnoštvo uboda nakon prvog rezanja bičem. Veliko mjedeno kucalo stajalo je s lijeve strane vrata. Nekoliko stopa dalje stajao je stolić s izborom predmeta, prekriven crvenom svilenom tkaninom, i mala kutija ispod koja pitanja postaviti djevojci prije izlaska. Pomaknula je lijevu nogu i osjetila nježno povlačenje dok je povlačila tanki metalni prsten oko gležnja privezanog za krevet. Minuta je prošla, iako se Cassandra osjećala kao pet.
Bičevanje je prestalo i zajedno su došle obje djevojke. Crna boja na vratima lagano se ljuštila. Uzela je kavez iz kuta i postavila ga ispred Cassandre.

Vene sa strane njegove osovine su izbuljene. Vrata su se otvorila, kao na mehanički pogon, lagano zujanje i pjevušenje najbolje američke muslimanske stranice za upoznavanje.
Zatim je otišla do ruba sobe, do vrata, otvorila skrivenu ploču i pritisnula prekidač. Gospodarica Elizabeth i Zsa Zsa ušle su u sobu u ovom trenutku, Zsa Zsa, bez ograničenja, puzeći po podu s Elizabeth koja je držala povodac za ovratnik. Oprezno je podigla kucalo i pustila ga da padne, a odjek je odjeknuo praznom ulicom. Središnje mjesto na izložbi bio je rapir sa srebrnom košarom, u obliku omege."Dođi ovamo."Pozvao je Cassandru dok je uzimao dvije lisice za gležnjeve iz ormarića. Elizabeth je zatim uzela jahaći krop, poigrala se s njim, nježno zamahnuvši u njezinu ruku, a zatim prema usnama, lagano razmazujući svoj ljubičasti ruž. Brzo se okrenuo i prešao preko Zsa Zsinog kaveza koji se još uvijao, prekrivajući njezino tijelo u valu sperme.

Njegov penis razdvojio je usne njezine vagine dok je počeo zabijati. Zvala je, tiho. To je ponovila s drugom nogom, zgrabivši gležanj iz ustajanja, stavivši manžetu i spustivši je na pod.