Breadcrumb dating reddit

Nikhil je ustao sa stolice i navukao jaknu na torzo prije nego što ga je zakopčao dok je gledao svog brata Jaija koji je naizgled bio opčinjen ekranom prijenosnog računala ispred sebe."Dolaziš po pintu Jaija? Misliš da nam obojica trebamo jednu poslije danas" Nikhil se nasmiješio svom bratu "Ne, dobro sam, moram završiti ovaj izvještaj za sutrašnji sastanak" Jai je podigao pogled za monent i slabašno se nasmiješio. Cameron je pojačao svoje napore nakon što je čuo indijsko poslovno jaukanje, koristeći jezik sve gore-dolje kroz pukotinu prije nego što je ciljao usku tamnu rupu. Cain je povukao penis naprijed i zauzvrat pustio veliku kapljicu pre-sperme koja je pala na Carlov nos. istina, Jai je samo htio izvući Nikhila iz njegove kose. Carl je poslušao i ušao u garažu, praznu osim Cainovog auta. Jai je također trebao poslušati Cainove zahtjeve, trebao je uhvatiti Cameron kamerom u akciji kako bi Cain to mogao iskoristiti kao ucjenu protiv dečka svoje kćeri.

Razderao ga je i navukao kondom prije nego što je pljunuo na kurac, podmazujući ga dok je prilazio Jaiju. Cameron je naposljetku mogao osjetiti poznati osjećaj u svojim jajima i, ne želeći završiti ovu sesiju prerano, izvukao je Jaija iz njegovog penis, dok je niz sline još uvijek dopuštao da Jai ​​bude pričvršćen dok mu je visio s donje usne."Ne želiš da svršim prerano, ha?"Cameron se nasmiješio.
Cain se nasmiješio dok je uhvatio ruku oko Carlove glave i počeo klecati bokovima, dopuštajući užitku da ga preplavi i razmišljajući kako će srušiti Sugdenskog dječaka... Polako je povlačio naprijed-natrag svoju bijesnu 10-inčnu osovinu koja mu je virila iz traperica dok mu se sperma razmazala oko glave.
Njihovi su se jezici vrtjeli jedan oko drugoga dok je Cameron ispružio ruku naprijed dok je iskočio sve gumbe na Jaijevoj košulji prije nego što ju je povukao s njegovog torza, otkrivajući njegovo glatko tijelo dok je indijski biznismen nakratko prekinuo poljubac kako bi podigao Cameronovu košulju i preko glave otkrivajući njegov pomalo mišićav okvir dok je Jaijev jezik jurio prema Cameroninim bradavicama, ližući ih i grizeći ih."Željan danas, zar ne!"Cameron je tiho zastenjala. Obojica su muškaraca ostala ovako nekoliko trenutaka prije nego što se na kraju Cameron počeo povlačiti, izvlačeći svoj kurac dok u Jaiju nije ostala samo glava prije nego što je gurnuo natrag breadcrumb dating reddit. Nakon što je ranije poslao poruku Cameronu, Jai je bio napaljen i trebao je Nikhila iz ureda prije nego što Cameron stigne. Njegov plan je savršeno uspio.... Andy je promatrao Carlovu hrabru guzicu dok je hodao, a kralj brat je podizao telefon da provjeri vrijeme. Jai je bio čvršći, čvršći od bilo kojeg muškarca i gotovo bilo koje žene koju je prije pojebao . Jai je duboko udahnuo prije nego što je otvorio vrata i vidio Cameron s druge strane. Carl ga je htio podići prstima i okusiti, ali Cain ga je zaustavio."Oh, ne mislim tako. Na kraju je Jai bio na leđima, s nogama na Cameronovim ramenima dok je Cameron počeo bijesno udarati Jaija po guzici. Nakon što je čuo te riječi, Cameron je otišao u preopterećenje. Cameron je poslušao i počeo zabijati brže i ići dublje nego prije, natjeravši obojicu da stenjaju i uzdahnu od zadovoljstva dok je Cameron iznenada uzeo Jaijeve noge ispod njega, ostavljajući ga prvo trbuhom za stolom prije nego što ga je zavrtio na kurac, čuvši manjeg muškarca uzdahnuo i dahnuo kad je osjetio kako se Cameronov penis okreće u njemu. Na kraju je njihov poljubac prekinut, obojica su teško uzdahnula.– To sam čekao cijeli dan!Cameron se nacerila. Misliš da možeš pobjeći i zajebavati se s Andyjem Sugdenom, zar ne? I iza mene." Cain je zaurlao "Cain ja-" Carl je pokušao govoriti, ali Cain ga je ponovno prekinuo."Utiši te lijepe usne Carl, ne želim čuti tvoje isprike. Znao je da ovo neće biti posljednji put da se zajebavaju. Jai je nastavio lizati i gristi Cameronove bradavice dok je čovjek sam uzdahnuo u blaženstvu, zadovoljan time što je pustio Jaija da preuzme za sada dok gleda dolje i vidi Jaija kako otkopčava svoje traperice prije nego što ih spušta na koljena, a pomno ga prate Cameronove bokserice, otkrivajući njegov polutvrdi penis od 5 inča. Andy se nasmiješi u sebi. Prošlo je 40 minuta otkako ga je Cain nazvao i Carl je znao da Cain ne voli da ga čekaju. Brat Kralj stidljivo je spustio pogled u pod čim je ugledao Kajina."Začepi i ulazi unutra" zarežao je Cain.
Dodatno užitku, Cameron je nježno uhvatila Jaijev kurac i počela ga drkati, zbog čega su se jauci poslovnog čovjeka pojačali. Pucao za metak sperme sletio je na blago obloženo znojem lice Jaija kad je osjetio kako mu vruća sperma smrdi po obrazima. Kožića se prirodno povukla, a glava mu je bila glatka od pre-sperme dok je Cameron prelazio prstom oko nje prije nego što ju je upotrijebio da podmaže Jaijev penis, milujući ga još nekoliko trenutaka prije nego što je zapovjedio Jaiju."Uđi u stol na sve četiri, želim tu guzicu" Cameron je namignuo Nestrpljivi Jai je brzo reagirao, potpuno je skinuo hlače i bokserice prije nego što je postavio stol na ruke i koljena, a njegova čvrsta guza bila je pokazana Cameronu da vidi . Jai je često dahtao dok mu je sve više i više Cameroninog penis klizilo u njega. Jai je otvorio usta i dopustio Cameronovom debelom jeziku da uđe u njih, dok su im jezici izmicali jedan drugom dok su im se međunožja mljela jedno o drugo. Nikhil je uzeo svoju torbu i otišao.
Jai je ustao i njih dvoje su se zagrlili u kratkom poljupcu, Cameron je kušao njegov kurac na Jaijevom jeziku i usnama dok je otkopčavao i spuštao Jaijeve hlače, pipajući izbočinu unutar njegovih bokserica prije nego što ih je također spustio, otkrivajući svoje teške 6 -inčni penis. Jai se nasmiješio prije nego što je lizao oko glave Camerona s gljivama, uzimajući spermu u usta dok je lizao oko krune, zbog čega je Cameron zastenjala naglas. Tijelo Andyja Sugdena potreslo se od orgazma po treći put u sat vremena dok je njegova sperma ispljunula put u izlizanu rupu Carla Kinga koji je zadovoljno stenjao dok je ne samo osjetio kako mu Andyjeva sperma grije iznutra, već i njegovu vlastitu spermu. Obojica su zastenjali dok je Cameron izvukao svoj gladak kurac iz Jaijeve guzice i brzo povukao kondom s njegovog kuraca prije nego što se pomaknuo oko stola do Jaijeve glave.