Hrvatska dating app

Kliznula je rukom po osovini, dražeći vrh vrhom prsta. Pitala se što će se dogoditi ako svojim naporima doda riječi hrvatska dating app. I dok je prestala govoriti, zaronila je prste ispod pojasa njegovih bokserica i škakljala se od mjesta gdje je glava njegova kuraca virila u nju do mjesta gdje su njegova jaja završavala. I ona je to htjela...ali mogla je čekati, jer je htjela da on bude prvi. Ponovno ga je počela milovati.– Ti si moj, zar ne?"I imam moć da te natjeram da dođeš, zar ne?"nastavila je, nemilosrdno ga navijajući svojim potezima."Molim vas..." Bio je sveden na molbe, ali nije ga bilo briga. Ništa seksi ili erotično u ovom neredu..

Ostavila je njegovu drugu glavu i otputovala do njegovih strana, gdje je obnovila svoje napore škakljanja. Ipak, ponovno je pokucala."Uđi!"ovaj put bio jači. Njegov je penis nastavio lupati dok su se ejakulacije smirile, postajući toliko osjetljivi da je njezin dodir bio u biti bolan. Nije odgovorio, samo se nastavio smijati dok ga je škakljala oko pupka."Nema odgovora? Onda ću to shvatiti kao da, zar ne?"Spustila je glas na posljednjoj rečenici, trudeći se da bude sparna, poput vrućeg pustinjskog vjetra u njegovu uhu. Kad je samo za dlaku produbila pritisak, hihot je postao smijeh, a kad je povukla prste uz jednu nogu, on se migoljio i jače se nasmijao. Volim način na koji tvoje tijelo reagira na moj dodir."Lagano ga je škakljala po jajima noktima, zbog čega se oštro nasmijao i zamalo iskočio iz kože. Bio je u svojim rukavima - crnim - ali ništa drugo, ispružen preko kreveta, s gležnjevima i jednim zapešćem. Počela je brže maziti njegovu dužinu, primjenjujući veći pritisak. Njegovo tijelo se podiglo na njezin dodir kad je uzela njegov penis u ruku.
Ne samo glup, nego EPIČKI glup. Očito ju je na trenutak napustila moć govora, pa je prišla, a on joj se nasmiješio.
Poljubili su se, kratko, strastveno. Iznenađen, lupao je, divlje se smijući. Suze su mu tekle niz obraze dok se škakljala uz njegovo tijelo, a ona ih je konačno primijetila jer ih je okusila dok ga je lizala-škakljala."Jesi li dobro?"upitala je, iznenada zabrinuta da je otišla predaleko. Vrata su bila zatvorena, što joj je bilo čudno.
Njegovo se tijelo bolno napelo kao rezultat tog šoka intenzivnog užitka. Tijelo mu se brže kretalo, kao da se pokušava pomilovati o njezinu ruku. Nadala se, jer joj je taj mali dio kože bio nježan i osjetljiv, da će tako biti i za njega.
Umjesto toga, lagano mu je poljubila usne, kako bi mu pokazala koliko je zadovoljna što je on zadovoljan njezinim trudom. Nitko nije rekao da ga samo treba poškakljati...pa, on to nije rekao, pa je mislila da će improvizirati. Donijela je tu odluku umjesto njega i maknula ruku s njegova tijela. Zahihotao se kad je to učinila, ali kad je došla do te male udubine i lizala ga, nasmijao se. Znala je da je vrlo blizu, a kako joj se ruka kretala još brže, nagnula se i zapovjedila mu tihim, dahnutim glasom: Kao da se može oduprijeti!Zadovoljstvo je poraslo do točke bez povratka i, uz plač, dosegnuo je vrhunac, ispalivši spermu u njezinu ruku i na svoj trbuh breadcrumb dating reddit. Postao je nekoherentan kad je istražila njegove strane, pazuhe i bio na njegovom vratu, volio je način na koji ju je molio da prestane, jer je znala da želi da ga drži na rubu tako što ne stane. Vidjela je biser precum na vrhu, i obnovila je svoje napore... Namjeravala ga je natjerati da želi da ga natjera da dođe dok se ne isprazni.
Nadala se da to znači da je on čak i malo napaljen. Protrljala je ruke i popucala zglobove, a zatim ga je počela istraživati. Pitala se jesu li njegove ušne resice možda škakljive. Jednom rukom na njegovim jajima, drugom na mjestu gdje se bedro susreće s tijelom, a on se tako snažno smijao da mu se tijelo treslo.

Kad je otvorila vrata, prizor koji ju je dočekao zapanjio ju je cijelu minutu. Do sada je bio tvrd i uhvaćen između tih gotovo žestoko suprotstavljenih osjećaja - želje za užitkom oslobađanja naspram želje da se užitak produlji. Bio je to potpuno uzaludan trud.“Tvoja brada te ovdje ne može zaštititi”, rugala mu se dok su ga njezini prsti iznenada i snažno škakljali po bokovima. Osjetivši to, stala je, nagnula se i nježno ga poljubila, dok je on hvatao zrak.– Bio si moj, zar ne, neko vrijeme?upitala je, krajnje zadovoljna sobom.