Stranica za upoznavanje grada Zamboanga

Bilo je to ljeto kada je njihov par napunio dvanaest godina kada je on saznao za Jamesovu telepatsku sposobnost, James ga je nesvjesno uplašio kad je iznenada odgovorio na pitanje koje je Nathaniel upravo pomislio postaviti.

Oh moj!Toliko sam bila oduševljena podrškom i savjetima koje sam do sada primila, bili su nevjerojatno korisni. Međutim, čak ni očito sredstvo odvraćanja nije spriječilo nekoliko žena da se svakih nekoliko minuta pokažu da preskoče red, prije nego što im je odmah odbijeno i upućeno da se ponovno priključe redu.Često spominjan u tisku kao igralište za bogate i slavne, Dusk se ponosio svojom reputacijom najekskluzivnijeg kluba u šest pokrajina.
Nathaniel bi konstruirao alibi što je detaljniji, to bolje, a zatim bi James sakupio detalje i s odgovarajućim pričama par bi nastavio pričati kako se izvući iz kazne. James, uvijek praktičan, odmah je bio potaknut da drastično revidira postojeće sigurnosne protokole kako bi zadržao sadržaj osiguravajućeg društva. S grimasom Nathanial se prisilio da proguta posljednju kavu - za koju je prekasno otkrio da je hladna - i odlučio da je vrijeme da prekine s njom za taj dan stranica za upoznavanje grada Zamboanga. Dugi sati i dovoljan nedostatak sna očito su počeli uzimati danak. Dok je ulazila u korak sa svojim prijateljima, Skye je bila oduševljena što su je šutke smatrali pobjednicom."Koji je naš otrov večeras?"Sydney je vikala da se čuje dok su se spuštali u glavnu špilju kluba.. Međutim, njezina je kosa bila njezin ponos i radost, dok je izvlačila kravatu za kosu, nježno ju je protresla prije nego što se slobodno smjestila u sjajnoj čokoladnoj kaskadi niz njena gola leđa, nasmiješila se. Središnje figure u ovoj seriji su Skye i James -- nadam se da ću kasnije razviti dodatne priče za ostale parove, tako da ih neću razvijati mnogo dalje nego što je potrebno ovdje.
Okrećući stolicu, Nathaniel se okrenuo kako bi pogledom prešao preko svoje tapiserije starih fotografija - jedinog ukrasnog elementa ureda - živuće povijesti Wolseley grupe. Osim toga, mislio sam da ćeš cijeniti malo vremena izbivanja iz ureda."James je znao da se Nathaniel nemilosrdno trudio kako bi dovršio ono što je potrebno prije revizije, "Pa, kako bi bilo da malo posjetimo sumrak? Vidite kako se dječaci i djevojčice slažu."James je ispio pivo i nacerio se ponovno zaprepaštenom Nathanielu. Nekoliko otkucaja srca kasnije Nathaniel se stresao kad je zvuk zamro u galami gomile."Ma daj, prijatelju", Nathaniel je bacio ruku oko Jamesova ramena, "vjerujem da si imao nešto što si mi htio pokazati?"nastavio je sa zebnjom promatrati kako se oči njegovog bratića ponovno fokusiraju, a tama nestaje jednako brzo kao što se i pojavila hrvatska dating app. James je nedavno dao na ponovnu procjenu brojnih slika, skulptura i drugih antikviteta koji su ukrašavali unutrašnjost raskošne kuće -- od kojih su većina bili naslijeđe koje su prikupili ili u osobnom vlasništvu njegovih prethodnika. Nathaniel je brzo shvatio da se vraća u stari obrazac da zapravo ne izgovara svoj dio razgovora, dok je otišao do hladnjaka i uzeo pivo za sebe."Naravno" Zgrabivši još jednu, prošao je pored Jamesa, pružio mu bocu prije nego što se vratio na naslonjač. I upadajući u sve veće probleme kako su starili;otkrili su da postaje sve korisniji na druge načine. Sydney je prva čula tihu tutnjavu motora automobila i zaškiljila u tamu ulice preko Skyeinog ramena. Polako je povukao slušalicu iz uha i nekoliko minuta sjedio mršteći se na nju. Bila je kompletna.
U nekom trenutku je kompliciranu slušalicu privukao bliže tako da je sada sjedio oslonjenih laktova s ​​obje strane.Čvrsto je zakotrljao ukočena ramena i pokušao se natjerati da opusti svoje čvoraste mišiće. No, najveću pozornost privukao je duboki izrez. Dio njegove sposobnosti također mu je omogućio da usađuje ideje, uvjerava i prisiljava, ali James je čvrsto vjerovao da su ljudske unutarnje misli njihove vlastite i da ih treba ostaviti kao takve.