Izlazak s latina meme glavobolja

Diana je barem izgledala zadovoljna što je vidi. No, činilo se da Kyle zna što radi, a nitko od njezinih prijatelja nije pokazao nikakvu bojazan. Možda su je doista smatrali dosadnom."Hej Chloe", začuo se Paulov glas. Ipak, pokušala je požuriti na povratku. Je li bilo prekasno da se samo opravda i ode?Znala je da će to potvrditi sve što njezini prijatelji vjerojatno misle o njoj - obična, dosadna Chloe, koja nije mogla podnijeti ništa izvan svoje zone udobnosti. A ako je Paul išao... Trideset Ni- "Chloe - kave", prosiktala joj je producentica na uho izlazak s latina meme glavobolja. Chloe nije slušala gitaristov odgovor. Uvijek je tako bilo s manje poznatim gostima - bilo što da se napravi spektakl, bilo što da bi ljudi naveli da ih gledaju i obrate pažnju na njih. Naravno, bila je navikla viđati poznate ljude - ipak je bila trkačica u popularnoj chat emisiji - ali nikad nije uspjela s njima komunicirati.

Netko je dolazio na drugu stranu. Nije bila sigurna kakav je kodeks odijevanja za podzemne kvazilegalne pijane sportove, ako ga ima, ali željela je izgledati što je bolje moguće.

Mogla je pročitati unaprijed pripremljene odgovore benda da je stvarno htjela znati. Mislim da to znači da utakmica tek počinje, rekao je Kyle.

Chloeina su se usta otvorila. Nije ni primijetila da se sprema proći pokraj njega i Kirsty, koja je izgledala kao da je duboko u razgovoru kraj vrata kad je Chloe stigla.“Bok”, odgovorila je.
Kirsty je značajno odmahnula glavom sa svog mjesta nasuprot Paulu.Činilo se da je dobio neko značenje i zašutio."Izlazite li večeras van?"upitala je Chloe. Obojica su bili dečki, a Chloe ih je tek sada prepoznala kao podršku bendu."Hajde, neka ide plavokosa cura!"jedan od njih se uključio. Upravo ispred Chloe, producent je bez riječi uputio snimatelja da se približi.