Besplatno izrada tamilskog horoskopa

Iznio sam bocu vina i nekoliko čaša, i nastavili smo se opuštati na prohladnom noćnom zraku i lijepo razgovarali ni o čemu posebno. Ubrzo sam doznao da sin nije njegov, da žive zajedno, a tata klinca je dolazio otprilike jednom mjesečno.

Mogao sam je čuti kako sada teže diše, pa sam polako i lizao svoj put prema jednoj nozi, zaustavljajući se tik uz njezino međunožje, a zatim i drugu nogu. To mi je nekako uništilo, iako sam ti dao relativno višu ocjenu.ali pokušajte se ne fokusirati previše na seksualni dio, osim ako je, naravno, potpuno erotski!fokus bi trebao biti na "široj slici" o tome kako, na primjer, u najgorim vremenima, dobre stvari dolaze (onima kojima je učinjena nepravda). Nije potrajalo dugo dok nije stenjala sve glasnije i migoljila svoje slatko malo dupe okolo, pokušavajući dovući moj jezik na sva prava mjesta. Imao sam 47 godina kada je moj drugi brak završio sredinom 70-ih...prije nego što je sida zajebala jebeno.sada postoji sretan višak.uselio sam se u largo apartmansko naselje koje je imalo 8 stanova u svakoj jedinici.u roku od 4 dana uživao sam u seksu s 2 žene u mojoj jedinici.sreo sam ih u hodniku ili iza.bili su privlačni, razvedeni.bio sam razveden.dali su mi do znanja što žele., ostvarivši više kontakata kada je plivačka anketa otvorena za ljeto, imala sam seks s ukupno 7 drugih razvedenih žena koje su tamo živjele.nije bilo govora o ljubavi ili predanosti.procvat pilule je prošao i žene su imale pravo zadovoljiti svoje porive koliko i ja.sa svima sam ostao prijatelj sve dok se par nije odselio i nekoliko godina kasnije napustio sam grad.nikad nisam mislio ništa osim najboljeg o njima.nismo koristili jedno drugo.uživali smo jedno u drugome.tako bi trebalo biti među zrelim ljudima. Dok smo zaspali u mom krevetu, žlicom, pitao sam se "Kako ona zna toliko o soku od mačkice?"Pretpostavljam da ćemo saznati kako ona zna toliko o mačkice medu...!Kladim se da je biseksualna medicinska sestra, kladim se da je imala svoj dio žena. Kad sam podigao pogled prema njoj, imala je zatvorene oči, stiskala je i štipala bradavice. Te večeri oko 8 sati čuo sam kucanje na vratima. Polizao sam jednu stranu njezinih vanjskih usana, a zatim i drugu, zadirkujući je koliko sam mogao. Konačno me uhvatila za glavu i prilično glasno rekla: "Prestani me zadirkivati ​​i liži me, dovraga!"Pa tko sam ja da dami uskratim takav zahtjev?Pa sam uzeo jezik, stavio ga na dno njezine vlage i polako lizao prema njezinu klitorisu, koji je do sada bio tvrd kao moj kurac. Otkopčao sam joj kratke hlače i povukao ih dolje, otkrivši da ni ona ne nosi gaćice. Skoro je skočila s kreveta dok sam lizao njezino malo dupe i gladio je iznutra tražeći TO mjesto. Izlazila je iz auta sa sinom, koji je izgledao star oko godinu i pol, i tipom njezinih godina. Nakon nekoliko mjeseci, imali su ogromnu vrištanju usred noći (Došla je kući iz smjene kao medicinska sestra i zatekla ga kako se naduvava dok njezin sin sjedi tik do njega.

Kad je stala, ušao sam unutra po još jednu bocu, a ona je otišla u moju kupaonicu besplatno izrada tamilskog horoskopa. Nakon što smo se oboje vratili na zemlju i ležali na mom krevetu, vraćajući dah, ona je sjela, uzela moj kurac za omekšavanje i počela me lizati."Jedina stvar koja je bolja od soka od maca je sok od kurac i maca", rekla mi je.
(Znala sam da sam trebala popraviti taj škripavi krevet!), a na kraju mi ​​je rekla što se dogodilo s ocem njenog sina (On nije imao ništa protiv što je zatrudnjela, ali nije želio sudjelovati u podizanju vlastitog sina) i s njezinim posljednjim dečkom, seronjom (Njegov stav je bio da to nije njegovo dijete, tako da ne bi trebao preuzeti NIKAKVU odgovornost za mu). Kad sam došao do njezinog klitorisa, glasno je dahnula, napela se, a onda je samo opala, uzdahnuvši. Kao da sam bio u bilo kojoj poziciji ili stanju da se svađam ili žalim?!?!?Nakon 15-ak minuta dok je sisala i lizala moj kurac, i pokušavala sve od sebe da ga proguta, konačno je sjela i rekla da mora prestati." To tvoje čudovište će me ili zadaviti ili će mi dati čeljust ako nastavim ide" i ona se popela na mene, trljajući glavu mog kura o mokri otvor svoje mace. Imala je jednu TESNU macu!!"Roger (šupak) je bio dugačak otprilike kao i ti, ali ni približno tako debeo! Sviđa mi se kako me ispunjavaš.
Ako postoji nešto što ne mogu podnijeti da vidim, to je lijepa žena koja plače zbog stvari koje nisu njezine krivnje, pa sam počeo osjećati simpatije prema njoj. Rekao sam joj da sam u istom čamcu i, ako želi, može doći gore i uživati ​​u boci vina ili dvije sa mnom, i možemo biti sami zajedno. Bilo je teško ostaviti svoju djecu sa svojim budućim bivšim. Bila je visoka oko 5'4 inča, duge smeđe kose do lopatica i svijetlozelenih očiju.
Imala je prekrasno dupe!Ubrzo nakon što sam se smjestio, ponovno sam je vidio dok sam pio pivo na svom balkonu. Nakon što sam uspio prestati mucati i zatvoriti usta, pustio sam je unutra i izašli smo na moj balkon koji gleda na parkiralište i šumski rezervat iza njega. S druge strane, nalet na mog susjeda dolje (doslovno) pokazao se prilično ...
Nisam se morao brinuti da ću ga smočiti dok sam polako gurao prst u njezinu guzicu, jer je ispuštala dovoljno sokova da bi to bilo lako ući, barem za moj prst. Te sam je noći čuo kako plače niz stepenice.

Zaista sam uživao u pogledu dok sam je gledao kako trči do auta. Razgovarali smo o tome što se dogodilo u mom propalom braku. Na polovici druge boce počeli smo razgovarati o prošlim vezama.

Dotičeš mjesta koja nikad nisu dodirnuta!"uzdahnula je dok se ljuljala i kotrljala bokovima, mljevenjem klitorisa na moju zdjelicu. U to vrijeme, noge su joj bile široko raširene i vidio sam da joj je maca već bila mokra. Prišla mi je i zahvalila mi što sam slušala njezinu jecajuću priču, a prije nego što sam uspjela išta reći, stisnula me je rukama u čvrst zagrljaj.

Počela je tako što me je poljubila, okusila se po mom licu."Hm hm hm ... Kad smo došli do mog kreveta, okrenuo sam je tako da je leđima bila uz krevet, i polako joj počeo skidati košulju, omotavši jezikom oko njezinih bradavica čim su bile otkrivene, i lizao i sisao sise dok sam klizio moje ruke preko njezine još uvijek pokrivene guzice. Kad se počela spuštati na moj kurac, oboje smo glasno izdahtali i uzdisali.

Kao što rekoh, bio je šupak , i to glupo!).