Besplatni online horoskop za pravljenje utakmica

ponovno to. Pecanje crnih čarapa i podvezica i njihovo držanje vratilo ju je točno u tu noć, natrag do silnog ulaza s onom šefovskom ženom koja je inzistirala da njezine tange moraju odmah otići, toj istoj ženi koja ju je natjerala da se praktički obožava svoje tijelo na tako zeznute načine.

O njezinoj naivnosti, o neiskustvu. Kad se vratila kući te večeri, trepnula je dok je otvarala vezu, pokazujući joj sliku neke djevojke s gotovo smiješnom količinom šminke na licu. Spomenula je to i prije nego što je napustila Kathin stan te silne noći. Petak navečer. Htjela je grubo.
Pomisao da se ova žena nekako približi svom stvarnom životu učinila je da se osjećala pomalo neugodno. Ali nije.

Tjednima se jedva mogla prisjetiti svoje intenzivne avanture. Plaćena zabava. Pa, ne u potpunosti, ali barem je imala ideju.Čak je dopustila uspomene na tu noć natrag u svoj um.

U 8:45 Charlotte je odlučila da je vrijeme da se spremi i napusti svoj stan, a njezini su se živci podigli do neba. Shvatila je da je Kath vjerojatno već krenula i osjetila je kako joj se povećava adrenalin koji joj juri tijelom.. Namjeravala je sebi dopustiti da zaroni u nešto nevjerojatno čudno, u nepoznato područje, u nešto možda još oštrije od onoga što je doživjela prvi put. Charlotte je htjela pitati više, o tome je li plan bio da ona ponovno dođe kod Kath, o tome što je točno značila ta "plaćena zabava", o tome što će se od nje očekivati ​​sljedećeg petka. Ona je to zapravo nazvala 'ono podvođenje'. To uopće nije bio Charlottin stil. Spremna za zabavu? Pošalji mi poruku" Dobila je poruku od te žene, da je "DommeKath" ili kako god se ona zvala, tjedan dana nakon te noći o kojoj više ne želi razmišljati, ali potpuno je to ignorirala. Unatoč njezinim živcima, kao da joj je pao teret s ramena.
Možda još nije htjela znati, jer je to omogućilo njezinim fantazijama da slobodno lutaju, a da se ne mora brinuti o tome što joj je Kath zapravo spremila. A onda si jedne noći jednostavno nije mogla pomoći.Što je bilo najgore što se moglo dogoditi?Samo je ponovno aktivirala svoj profil, a dok je ponovno osjetila taj poriv u svom tijelu, počela je prolaziti kroz profile. Osjećala se blagim stresom i morala si je ponavljati da će to biti zabavno, da još jednom odbaci svoje inhibicije i jednostavno otpusti sve brige. Sjedeći na kauču s ručnikom još omotanim oko tijela, zatim je listala kroz svoje starije poruke, prema poruci koju joj je Kath poslala prije nekoliko mjeseci.

Nije gledala tako daleko kad je prvi put tamo ušla. Ideja da je pročitala svoju poruku sada je čak bila uzbudljiva."Mmm bok mala kurvo... Ne samo zbog odgovora koji je dobila, već se činilo kao da se s tim odgovorom njezina seksualna frustracija samo pogoršala, a te je noći dosegla još jedan vrhunac. Ali dok je uspjela otpustiti svoje inhibicije i koliko god joj je olakšalo taj orgazam, njezina je frustracija ostala.Željela je više.Željela je kinky. Nastavila je svoj makeover pomno farbajući nokte na rukama i nogama u žarko ružičastu boju. A kakva je bila šteta u tome, kad je unatoč svojim inhibicijama i sramu očito stvarno uživala u toj noći u Kathinu stanu retrospektivno?Rekla je samoj sebi da se upravo bojala same sebe i da će joj strah samo stati na put u onome što stvarno želi. Od vanilije do tvrdokornih BDSM tipova do nečuvenih fetišista sa slikama na svojim profilima zbog kojih je podigla obrve. Ali posljednji dio te jednostavne poruke malo ju je zbunio besplatni online horoskop za pravljenje utakmica. Ali očito je Kath inzistirala, a nije se ni znala osporiti s takvim zahtjevom da je htjela.