Sretan rođendan tekstualno upoznavanje

Znala je da mora nešto učiniti, ali nije mogla shvatiti što. Bila je tako blizu da završi srednju školu i zauvijek ostavi sve svoje stare nasilnike. Uzalud je pokušavala petljati po kovčegu laktovima dok joj se dah ubrzavao od užasa zbog stvarnosti njezine situacije. Carly se spotaknula o laktove i koljena, i dalje pokušavajući shvatiti stvarnost onoga što joj se događa dok joj je Jasmine pokazivala kuću."Znači, bili smo samo na glavnom ulazu, to bi ovo učinilo jazbinom, mm, volim police za knjige, a odavde mislim da je, da, dnevna soba koja gleda na dvorište i bazen. Očajnički se pokušavajući osloboditi bilo kakvog ropstva u kojem je bila, nije mogla pomoći da se vrati u svoje misli prije nego što se sve ovo dogodilo.

I usput, čak i kad ne govoriš , vaš ovratnik će neprestano emitirati električne valove na vaše glasnice i razbijati ih sve dok više ne budete mogli govoriti kao čovjek."Jasmine se nasmiješila opakim osmijehom dok je gledala djevojku koja se uvijala kako trlja svoje golo tijelo u prljavštinu iznova i iznova pokušavajući zaustaviti bol. Oči su joj odjednom bile zaslijepljene kad je neki lik otvorio njezin kovčeg i izvukao je za ovratnik."Je li ti se svidjela vožnja autom, Kučko? Hm, pa, vjerojatno si bila tijesna u ovom koferu, ali ne brini, od sada ćeš imati veliki kavez.
Mislila je da Jasminin takozvani "choker" sumnjivo izgleda kao ovratnik, i očito je bila u pravu. Zadihana od sve veće vrućine u kutiji, Carly je napela mišiće kad je začula korake koji su dolazili prema njoj sretan rođendan tekstualno upoznavanje.
Nakon što je Carly bila čista koliko je mogla bez sapuna, Jasmine je isključila vodu i povela ledenu Carly oko kuće do male crvene kućice za pse pokraj bazena."Postoji netko koga želim da upoznaš", rekla je Jasmine sa svjetlucanjem u očima dok je vodila Carly do ulaza. U kutiji je bilo pretamno da bi se vidjela, ali mala svjetlost koja je dolazila iz zračnih otvora bila je dovoljna da joj pokaže da je njezina noćna mora stvarnost. Sigurno policija koja to ispituje i zove roditelje.
Još prigušenih glasova dok je pokušavala zadržati dah da ih čuje."To će biti sve Reginalde, reci mami da je kuća divna", rekao je ženski glas koji je zvučao kao da je to Jasmine."Da, gospođo, uživajte u svom novom domu", odgovorio je muški glas dok je zvuk zatvaranja vrata odjekivao u njezinom koferu. Ok, sve što je trebala učiniti bilo je pritajiti se i ne ljutiti Jasmine dok je policija i roditelji nisu spasili.Činilo se da se njezin savršeni plan srušio u nekoliko sekundi nakon što je osjetila da je nešto zgrabilo kovčeg u kojem se nalazila. U kućici za pse, na šugavom psećem krevetu, spavao je crni labrador. U to vrijeme Carly se već počela oporavljati i odlučila je Jasmine malo razmisliti o cijeloj ovoj situaciji. Razmišljala je o tome da Carly nabavi kučko odijelo, ali to što ju je vidjela ovako poniženu je upravo razlog zašto nije. Carly se probudila u nečemu što je izgledalo kao veliki kovčeg s otvorima za zrak probijenim na stranama. Prisjetila se kad je spakirala usnulu psiću u taj kofer i dala Reginaldu da je utovari u prikolicu baš kao običnu prtljagu.

Sada ju je netko od njih želio posjedovati?Što je to uopće značilo?Ne možete posjedovati ljude kao kućne ljubimce. Nije planirala ići u zatvor iz bilo kojeg razloga, iako bi je tatini odvjetnici vjerojatno još uvijek mogli izvući iz svega. Nitko nije u blizini miljama, ali nije tako daleko od vožnje do grada ako krenemo autocestom."Jasmine se nasmiješila dok je promatrala svoje imanje, uključujući Carly. Odmah je pokušala ispružiti ruke, ali ih je našla vezane za njezine ruke.
Znala je da je velika odgovornost posjedovanje štene djevojčice, pa se pobrinula da probuši dosta zračnih rupa u kućištu. Kad smo kod toga, znala je da će biti puno istražitelja koji će provjeriti eksploziju koja je bila Carlyna kuća, zbog čega se pobrinula da Carly odvede što dalje. Osjećalo se kao da ga netko hoda uokolo, a čula je nekoliko prigušenih glasova i vrata kako se otvaraju i zatvaraju sve dok nije osjetila da je kofer odložen.