Troy magician speed dating

"Što misliš, kako to uspijevam?""Što?"upitala sam, sve više i više zbunjena.

Potpuno je ignorirao pitanje i pretvarao se da provjerava duljinu prljave užete kojom je pričvrstio stražnja vrata kombija. Ispričavamo se za sve greške koje su ostale u tekstu."Prilično dobro izgledaš", rekla je, slegnuvši ramenima i dodala: "Ali za mene... Uzela je obje posude za litru i okrenula se kako bi se vratila do šanka, Daveovih očiju uprtih u oblinu njezine stražnjice ugurane u traperice."Oprosti", rekao je Dave.– Nisam je trebao pitati."Predobar?"rekla sam, lica nagnuta prema vrhu stola, iskreno zbunjena vijestima. U svojoj sam naivnosti zamišljao da ćemo ja i Dave obilaziti kao tim, a u stvarnosti se očekivalo da se sam vozim gradom. Bar se punio na kraju radnog dana, što je bilo nešto što sam izbjegavao posljednjih nekoliko tjedana."Paddy ima božićna drvca", čula sam Davea kako je rekao. Osjećao sam se kao da sam skliznuo u neki drugi svijet troy magician speed dating. Ako dobijem nekoliko zapovijedi?"završio je.

Mogao sam vidjeti zabrinjavajuću količinu asfalta kroz zahrđali metal dolje ispod mojih nogu i bio sam zabrinut zbog poderanog i smrdljivog vozačkog sjedala koje je palo na cestu dok je kombi tresao i kašljao duž Commercial Streeta."Sranje", rekla sam kad je Dave odustao od isporuke.“Imam druge stvari na koje moram raditi”, rekao mi je, gurnuvši prema meni list papira."Postoji popis imena i adresa."Uzeo sam ga, brzo skenirajući rukom napisanu škrabotinu.“Petnaest”, rekao je Dave krećući se prema stražnjem dijelu kombija."Stabla su straga."Uzeo sam već natovareni kombi kao bonus. Zatim se približila i stavila usne na moj obraz."Hvala ti puno", čuo sam je kako mrmlja dok su me dva piva i njezina blizina preplavili. Dobro pivo i zgodna konobarica: recept za uspjeh."Da, ima", rekao je Dave odgovarajući na moje pitanje.“Ovako je”, nastavio je."Pogledaj me, ja jedva da sam David-jebeni-Essex, zar ne?"To je bila istina, Dave baš i nije bio blagoslovljen vila dobrog izgleda."Pa dobro, pa što?"Odgovorio sam.“Pa”, nastavio je, nagnuvši se da nasloni podlaktice na stol između nas."Popio sam nekoliko vraga..." Dave je zastao kako bi ovo utonuo u vodu.
Dave joj je dao nekoliko novčića i bacio joj se pametan dosjed da je nasmije, što je ona i učinila prije nego što ga je zaigrano gurnula na jedno rame.“Ti si vrlo loš čovjek”, rekla je Sabrina, a oči su blistale u Daveu. Bacio sam pogled na njezina prsa, prizor njezinih teških okruglih sisa povlačio je moje vitalne organe.

tako im ulazim u gaćice. Gospođa Beattie je skrenula lijevo kako bi me odvela u sobu ispred kuće koja se činila malo korištenom. Trebao sam znati da neće biti tako lako.

opasni", rekao je. Za početak je to bio osnovni model, ali je sada trunuo iznutra, a luksuz poput grijanja nije bio dio dogovora.
Znaš gdje živi, ​​ha?"U mojim je grudima zahvatila neka neodrediva emocija kad sam spomenula gospođu Beattie, sladostrasnu damu nekih neodređenih godina, nedvojbeno privlačnu na kestenjastokosi, tamnooki, ciganski način. Namjeravao sam zatražiti jedno od piva prije nego što obavim posao, ali Paddy je ušao i privukao Daveovu pažnju. Ako podlegnem iskušenju i dotaknem se, gospođa Beattie bi mogla doživjeti šok kad se vrati i uhvati me kako povlačim punokrvnu erekciju."Isuse", dodao sam, ostavljajući u sjećanje sliku njezina uskog kardigana. Ako je imala mirnog muškarca u svom životu, to je također bio pomalo misterij i predmet promrmljanih nagađanja."Ne baš", rekla sam Daveu, škakljajući tjeskobu duboko u svojoj srži zbog mogućnosti susresti gospođu Beattie kao osobu jedan na jedan na njenom teritoriju.

njih ... Dave je to malo pokazao, ali je na kraju pristao."Daj nam nekoliko dana", nastavio je."Dobubati neke narudžbe i to."Pristao sam i pili smo čaše, pijući ono što je ostalo od našeg piva. Dave se nasmijao i pokazao na moje pivo.– Popij to, bit će ti bolje."Misliš li da bi ti dopustila da je seksaš?"Pitao sam. Onda mi je odjednom sinulo da pitam: "Koliko dobivaš za svaku?"Očito je Davea pogodila iznenadna pojava gluhoće suosnivač speed dating londona. Mogao sam vidjeti sam vrh njezina dekoltea, ali ne mnogo njegove tajanstvene dubine.
Gospođa Beattie se vratila s vinom za sebe i pivom za mene, stavljajući pića na ormarić postavljen preko stražnjeg zida. I, da budem iskrena, malo sam se zastrašila nje. Ima drvo u šupi na parceli. Gospođa Beattie je izdahnula s odobravanjem kad je ugasila svjetlo iznad glave, stablo je svjetlucalo i svjetlucalo, a vijenci vilinskih svjetala nježno su sjajili."Oh, Roberte", zagugutala je."Prekrasno je. Vjerojatno voli grubo... Moj ulazak u natjecanje za zimske praznike. Moje je zaprepaštenje poraslo kada je gospođa Beattie stavila svoju čašu i moju limenku na kredenc i rekla: "Mislim da si i ti prilično prekrasna. Dok smo prolazili, vidio sam televiziju i sofu unutra, kao i stol postavljen ispod prozora gdje je vjerojatno jela. Uzela sam ključ od Davea i krenula nakon nekoliko minuta pregledavanja adresa i odlučivanja što ću prvo učiniti.