što znači ako izlaziš s nekim u snu

Saznala je da ima dvije sestre i 10-godišnju nećakinju koju obožava. Steve je obično bio lagodan i opušten, sposoban izgraditi odnos sa strancima bez ikakvog napora. On i Mikki odvojili su se brzinom munje.“Nipošto”, rekao je."Samo popunjavam Mikki u segmentu talent showa. Tako je dobro mirisao i baš kad je počela nešto osjećati, povukao se. Steve je ugledao scenu, a srce mu se zagrijalo pri pogledu na Mikkija sa svojom djecom, kao da su... Peter je bio dodatak u posljednjem trenutku, Phillipov jedini izbor među kandidatima.Žurila je da sve pripremi za prvo snimanje i jedva je dala na pamet grubom čovjeku. Otišla je ravno do Mikkinih lokova, hvatajući ih koliko bi stalo u njezine malene ruke što znači ako izlaziš s nekim u snu.

Ja jednostavno nisam jedna od njih."Samo je polako kimnuo, a njegovo se razočaranje pretvorilo u tanko prikriveni bijes sretan rođendan tekstualno upoznavanje. Steve i Phillip bili su u ćorsokaku, niti će vjerojatno pomaknuti ni centimetar.Čudila se na inzistiranje prvoga.

On se nasmijao."Vidim da si veliki gurman kao i ja."“Jako sam sumnjičava prema ljudima koji to nisu”, našalila se, s olakšanjem što je on muškarac koji oduševljava ženu zdravog apetita.– U fitnes sam se upustio samo da bih mogao jesti što god želim, kad god želim.– Isplati se. Završivši svoj vrhunski obrok s čašama desertnog vina, razgovor je prešao na intimnije stvari."Znam da ti ovo mora biti dosta, ali moram pitati.

Skratio je razmak između njih i šapnuo: "Kako bi bilo da kasnije dođem u tvoju hotelsku sobu i pokažem ti koliko još strana imam?"Ona se vragolasto nasmiješila. Zašto to ne vidiš?"Je li se ovdje stvarno radilo o kemiji?Je li ga kažnjavala što nikada nije izlazio s crnkinjom?Ili još gore, je li on samo problijedio u usporedbi sa Steveom, čovjekom koji se možda ne bi htio ni oženiti njome?"Uskoro ćete pronaći pravu ženu.

U odijelu od ugljena savršeno skrojenom za njegova široka ramena i debele bicepse, željela je proći prstima po svilenkastom materijalu i osjetiti što je pakirao ispod odijela. Voditelj talk showa bio je veliki obožavatelj The Bachelorette i pozvao je Mikkija i šestoricu momaka da sudjeluju u nekoliko segmenata dizajniranih posebno za emisiju."Carl," Steve je pozvao svog sina, koji je bio zauzet čavrljanjem s tinejdžericom odjevenom kao slavna osoba iz reality showa. Nije bilo kao da mu nikad nije držala leđa u prošlosti."Ne brini o tome", rekla je lakomisleno."Bili ste u pravu u vezi s ocjenama i na kraju dana to je sve što je važno."Zajedno su se ukrcali u prazan lift. Njezin je smijeh bio poput glazbe."Imaš sreće što si tako sladak, ne dopuštam da mi bilo tko dira kosu.""Judith ne dopušta nikome da je drži. Planirala je da ovo bude najviše ocijenjena sezona do sada, a čak ni Steve tome ne bi stao na put."Sada kada smo svi ovdje", rekao je Phillip, nagnuvši se naprijed, "postoji nekoliko stvari o kojima bih želio razgovarati."Sarah suspregne uzdah.
Nadao se da će terapijske sesije za koje je plaćao ruku i nogu pomoći njegovom najstarijem djetetu da prebrodi neke od emocija s kojima se mora boriti. Uložio sam godine svog života - vrijeme koje sam mogao provesti sa svojom obitelji - kako bi ova emisija bila ono što danas je.

Oduvijek je bila konzervativna kada je u pitanju njezina garderoba, ali je vjerovala svom stilistu koji ju je često tjerao na hrabrije odabire. Izvukao joj je stolicu. Ali bila je već u svojim tridesetima - i Afroamerikanka. Ali nešto je nedostajalo. Carl ga je dobacio prljavim pogledom, ali je zaključio svoj razgovor, odvojivši svoje slatko vrijeme hodajući do njih. Steve je bio ugodno iznenađen kad je vidio kako njegova djeca lako prihvaćaju njegov novi ljubavni interes. Ne bi ga u skorije vrijeme pozvala na večeru s njezinim feminističkim kolegicama.Što joj je bilo u redu, sve dok se njegova primitivna uvjerenja nisu miješala u njezin posao."Na kraju, ovdje se radi o gledanosti", uključio se Steve. Bijeli porculanski tanjuri i nježno srebrno posuđe krasili su stol prekriven platnom, naglašen mirisnim svijećama s mirisom vanilije."Sjaj si", rekao je Terence kad je sjela na svoje mjesto."Hvala", rekao je Mikki."I ti izgledaš nevjerojatno."I mislila je to. Sretno je predao Judith.