Relativno datiranje stijena

Dvije minute kasnije, nas troje smo ležali u vrućoj vodi slušajući tiho brujanje motora i osjećajući kako nam snažni mlazovi masiraju noge i leđa.
"Nadam se da ih neće zaključati!" rekla je Hannah. Ubrzo je stigla i kada. "Koliko šampanjca IMATE samo popili?" Nasmijao sam se i odmah požalio jer se njezino ozareno lice namrštilo "Nisam dijete, znaš", uzvratila je, tijelo joj se ukočilo. Golica li to?" upitao sam, odmičući ruku od njezine noge. Začuđen i zbunjen, počeo sam masirati njezinu mekanu, mladu pudendu kroz udubljenje njezina uskog kupaćeg kostima;kao nespretni tinejdžer na prvom spoju, ali s iskusnijim dodirom odrasle osobe. Hannah je imala dvanaest godina kad smo se njezina majka Debbie i ja prvi put sreli, a samo dvije godine starija kad smo se vjenčali.

Hannah je obukla svoj jednodijelni kupaći kostim, naravno zelene boje, koji je naglašavao mršavost njezina tijela i gotovo odsutnost grudi te je činila da izgleda mnogo mlađe od svojih sadašnjih osamnaest godina. I ona i Hannah žalile su se na umorne noge nakon tri sata u smiješno visokim štiklama i svi smo s čežnjom gledali u hidromasažnu kadu, brzo donijevši jednoglasnu odluku da napustimo čistinu do jutra i pojurimo unutra da se presvučemo u kupaće kostime.

Nacerila sam se. Posljednji put kad je otišla odsjesti, osjećala se tako neugodno s njegovom novom ženom koja očito zamjera njezinu prisutnost u kući i što su djeca previše mlada da bi bila društvo Hannah da se to iskustvo nije ponovilo - na razočaranje ne- jedan drugi od mene.

Ponekad bi sjedila prekriženih nogu ležerno gledajući TV, bilo u donjem rublju ili s podignutom suknjom oko struka. Noć je bila sablasno tiha, nijedno od nas nije progovorilo ni riječ, ali jasno sam mogao vidjeti Hannine grudi prekrivene likrom kako se dižu i spuštaju blizu mojih prsa u dugim i dubokim, ritmičnim udisajima. U roku od tri mjeseca preselili smo se zajedno, a manje od godinu dana kasnije smo se vjenčali. Odlučili smo da ga jednostavno moramo imati za sebe!Naš vrt se vraća na šumu i vrlo je osamljen. Debbie se presvukla u uski bijeli bikini koji je naglašavao njezine ženstvene obline i volio sam je vidjeti kako nosi. Hannah mi se nacerila. Dugo smo plutali, čavrljali i dodirivali jedno drugo pod vodom, a moja erekcija bila je velika, ali blagoslovljeno skrivena ispod mjehurića relativno datiranje stijena. Hannah ga nije vidjela godinama. Lagano sam prešao vrhovima prstiju u nabor na vrhu njezina bedra, pipajući se duž elastičnog ruba kostima prije nego što sam pažljivo počeo provlačiti vrh jednog prsta ispod njega. Odjednom sam bio svjestan tihog stenjanja bez daha u lijevom uhu. Nažalost, kada je bila kod kuće, moja pokćerka Hannah imala je tendenciju da monopolizira kadu što je ozbiljno umanjilo naše vodene avanture, ali uz maštu smo uspjeli i sve u svemu, kada je bila inspirirana kupnja. Ni Debbie ni ja nismo marili za prva dva artikla (Debbie je rekla da su joj uništili kosu), ali oboje smo stvarno voljeli osjećaj vruće pjenušave vode oko nas na svježem zraku. Znam da je to bilo kukavički, ali njih dvoje su bili toliko bliski da je moj položaj bio težak. Također je imala vatreni keltski temperament i iskoristila ga u potpunosti na onima koje nije odobravala - što sam u većini slučajeva bio ja!Kad sam bila samo dečko u posjeti, tolerirali su me hladnokrvno, gotovo pretjerano pristojno. Ali što je s... Debbie je izgledala zapanjujuće u kratkoj crnoj koktel haljini, čak se i Hannah potrudila i ugurala u pripijeni zeleni broj koji je tako dobro pristajao njezinoj boji i pokazao njezine zapanjujuće duge noge sa snažnim efektom.

Prestao sam je škakljati i pustio ruku na njen vitki gležanj koji sam počeo odsutno maziti pod toplom vodom, pijuckajući drugom rukom šampanjac i osluškujući noćnu tišinu - tišinu slomljena povremenim vatrometom koji je pukao u mračnoj daljini. Vrhovima prstiju sam pogladio dalje uz njezino bedro. Da je bila blagoslovljena sisama, i to bi ih pokazalo. Roditelji su joj se razveli kad je imala samo tri godine, a njezin 'pravi' otac sada živi u Torontu sa svojom novom ženom i gomilom mlađe britansko-kanadske djece. Vila u kojoj smo odsjeli nalazila se na kompleksu koji je između ostalog uključivao saunu, parnu kupelj i nekoliko hidromasažnih kada.

Okrenuo sam glavu i vidio Hannah, sada zatvorenih očiju, koja nježno i pokorno spušta čelo na moje rame. Kao rezultat toga, budući da je bila jedino dijete samohrane majke, Hannah je odrasla viđajući Debbie, njezinu mamu više kao sestru nego kao majku (u stvari, razlika između njih bila je samo osamnaest godina) i njih dvoje su bili izuzetno bliski kada ste doista prvi stupio na scenu. Od trenutka kada je moja supruga prešla terasu na suncu odjevena u svoj bijeli bikini, a njezino lijepo tijelo je nervozno, ali seksi koračalo prema meni, znao sam da će mi se svidjeti.
To je samo za očekivati. Trenutak kasnije osjetio sam njezinu čvrsto uvijenu meku stidnu dlaku pod noktima..

Trenutak kasnije osjetio sam Debbiena stopala na svom krilu i počeo je milovati po listovima i gležnjevima ispod mjehurića dok smo pokušavali uočiti zviježđa u čistom crnilu neba iznad. Hannah se znatno poboljšala, ali ne postupno kako se očekivalo što znači ako izlaziš s nekim u snu.

Hannah je prihvatila svog oca rođenog u Škotskoj i izgledom i temperamentom.