Zašto se pojavljuju oglasi za upoznavanje

Prepustivši svoju sudbinu dizajnerima ljuljačke podigao sam noge od tla i počeo se naginjati i udarati, vodeći ljuljanje u sve većem luku dok sam uvlačio i izvlačio kurac iz Ellenine mace. Bila je na leđima u krevetu i jednostavno se nije probudila."“Tako mirno i spokojno”, odgovorila sam, osjećajući kako mi se srce slama zbog čiste nepravde svega toga.

Konačno dovoljno blizu da je vidim licem u lice, jedan na jedan, odjednom sam hipnotiziran, stojeći u potpunoj tišini, izgubljen u sjećanjima."Znam", odgovorio sam, zastavši, "tako su dragi.""Bilo je takvo iznenađenje, grijač joj je imao problem i curio je ugljični monoksid. Približavajući joj se malo, ali shvativši da su moja sjećanja potaknula erekciju, suzdržao sam neke pokušavajući prikriti svoje prerano uzbuđenje što je ponovno vidim. Moj penis je tada bio tvrd pa sam stajao ispred ljuljačke, a moj se kurac u osnovi ljuljao na vjetru dok sam se pitao što želi sljedeće.“Pa, sjedi blesavo”, rekla je, a nakon što sam sjeo, jednu nogu je provukla između lanca na ljuljački i mog desnog kuka, a zatim je provukla desnu nogu s druge strane. Dok smo nastavili, morao sam se čvrsto držati da ne skliznem s ljuljačke, ali nisam stao. Posegnuvši prema dolje, vodila je moj kurac dok mi se spuštala u krilo. Brzo sam izašao iz njih, a zatim skliznuo sa svojih džokeja.

Kad smo se popeli otprilike na pola visine ljuljačke, došla je, njeni sokovi su me natopili, zapravo smočivši sjedalo ljuljačke. Smiješno, većinu vremena kada sam bio s njom ili sam bio u erekciji ili sam se samo oporavljao od nevjerojatne seksualne eskapade. Ne, ovo nije bila obična seksi žena koja jednostavno traži romantičnu večer, lijepu sobu i dobar seks, ne, htjela je prepisati knjigu. U daljini su bili olujni oblaci, ali sam skinuo gornji dio, pretražio CD-e za savršenim i povukao se s parkirališta.

Otišla sam do stražnjeg dijela kapelice, potpisala se svojim imenom na popisu gostiju i izašla do auta zašto se pojavljuju oglasi za upoznavanje. Od svih vremena kada smo Ellen i ja vodili ljubav, nisam se mogao sjetiti niti jednog puta da je ostala na leđima i ovdje umire, spavajući u krevetu. Kad smo se zaustavili, moj je kurac iskliznuo iz nje i bila je spremna krenuti u još jednu avanturu relativno datiranje stijena. Nijedno mjesto, vrijeme i položaj nisu bili previše zeznuti za nju. Moje su je ruke čvrsto pričvrstile za lanac i osluškivao sam ima li čudnih zvukova koji bi mogli signalizirati da će lanac puknuti.“Hajde, zamahnimo”, rekla je, izbacivši noge dok sam osjetio kako se ljuljačka pomiče malo unatrag."Ali ljuljačka, nije napravljena za našu težinu", odgovorila sam nervozno."Ma daj, ovo su lanci", rekla je, nastavljajući se naginjati i ljuljati s ljuljačkom. Pratio sam je s osjećajem uzbuđenja ublaženog nekim strahom. Ostao sam u pozadini, promatrajući je izdaleka, nadajući se da ćemo negdje navečer moći biti sami, makar na nekoliko trenutaka.Čak i izdaleka njezina je ljepota blistala, njezin neobavezan osmijeh tako neobično topao. Na jednoj od neravnina iznenada je zgrabila lanac za moju ljuljačku i zadržala ga dok je zamahnula glavom. Polako se počela pomalo ljuljati naprijed-natrag, bruseći se o mene dok se ljuljačka počela pomalo pomicati. Snažno me poljubila u usne i dobila taj izraz u očima pa sam odmah znao što želi.