što je apsolutno upoznavanje

Manje da i ti želiš poći?""Možda drugi put", rekla je Sheree kroz smijeh."Daj Kaylee moju ljubav", rekla je i uputila mu poljubac.
Samo - - znaš, usputni komentar je sve što je apsolutno upoznavanje. Sheree nikada nije mogla točno reći u kakvom su srodstvu, ali tada je većina svih u parku bila nekako povezana s nekim drugim gay speed dating ottawa.

Prebrzo je osjetila kako joj je kvaka udarila u stražnji dio grla, ali umjesto da stane, prisilila se dalje."Aaacckkkk - - ggacccckkkkkk - - kkkoooffff - - mmmllppppp!"Više puta je kašljala i začepila usta, pljuvajući guste mlazove sline preko očev kurac dok je trpala sve više i više gustog alata u usta i, na kraju, u grlo. Sheree je izvadila telefon iz džepa kratkih hlača kad je čula zvonjavu i otvorila poruku koju je primila od svoje prijateljice Janelle.dušo.velika zabava u Dannys place it read.dohvati svoje dupe ovamo!!XOXOX!!Janelle je bila jedna od njezinih najstarijih prijateljica i potpuna zabava za zabavu, a ako je zabava bila kod Dannyja, to je značilo cugu, travu i seks.

Nije mogla ne zuriti - - njezin je otac bio vrlo zgodan muškarac i u nevjerojatnoj fizičkoj formi za nekoga u ranim 50-ima. Billy Boy je slegnuo ramenima."Nije ništa. Brooke je bila u srednjim tridesetima, otprilike istih godina kao Shereeina mama, i imala je istu vitku i složenu figuru koju je imala većina žena u parku s prikolicama. Trailer Park Tales bit će serija uglavnom samostalnih priča koje će prikazati žene velikih grudi koje se seksaju s muškarcima s velikim kurcima, od kojih će neki biti u rodu. - Siguran sam da bi te začas zaplesao, a također bi te dobro platio", rekao je Scotty."Pod plesom mislite na skidanje kao mama", rekla je Sheree."A ti želiš da dobijem taj posao samo da me vidiš golu."Scotty se nasmijao."Neću lagati - - to bi bila vraška stvar za vidjeti", rekao je, gledajući je odozgo do dolje."Duke bi vjerojatno natjerao tebe i tvoju mamu da zajedno plešete. da si rekla da sam stvarno lijepa", rekla je Sheree."Pa jesi, draga", rekao je njezin otac."Ljepša si od svoje mame i ona je otprilike najzgodnija žena koju poznajem."Pogledao ju je, pijući u njezinim ogromnim sisama i uređenom struku."Dovraga, od nje nisi dobio samo svoj izgled - - dobio si i njezinu figuru. Stavivši telefon natrag u džep, još jednom je krenula, ovaj put u središte parka gdje je sjedila najveća prikolica, podignuta na betonskoj platformi tako da je opet bila upola niža od ostalih oko nje. Bog zna da imaš tijelo za to."Sheree se ponovno nasmiješila."Da, to je ono što je Billy Boy rekao da si rekao."Njezin je otac podigao obrve."Billy Boy je rekao da si rekao da sam vraški vruća s građenim tijelom..." "Za... Platio bih gotovo sve da to vidim.""Mama zna da misliš na mene kad je poševiš?"upitala ga je Sheree, okrenuvši se licem i ispruživši mu sise."Razmišljaš o ovim velikim sisama kad je lupaš, ha?""Oh, upravo sada razmišljam o tome da vas oboje pobijem", rekao je Scotty, zureći u njezine velike sise bez grudnjaka."Pa možeš samo drkati dok mama ne dođe kući", rekla je Sheree, zakoračivši u tenisice.– Idem van. Poljubili su se, njezin otac je rukama prelazio preko njezina tijela, obgrlio joj dupe i sise svojim velikim rukama dok se ona od užitka migoljila u njegovu krilu."Bože, tata", dahtala je između poljubaca."Ja sam - - mmmmm - - želio ovo učiniti - - aahhhh - - tako dugo."“I ja, dušo, i ja”, rekao je, uhvativši se za podlogu njezine majice."Daj da vidim te tvoje velike sise", rekao je, povukavši je preko njezinih ogromnih sisa, odmah stisnuvši usta preko jedne od njezinih tvrdih bradavica, sišući je na trenutak prije nego što je prešao na drugu."Oh, jebote - - jebiga, to je dobro, tata", uzdahnula je Sheree, gledajući dolje i gledajući kako joj otac siše sise.
Holy Hills Trailer Park raširen je svuda oko nje, deseci velikih prikolica raspoređenih u puno, svaka sa svojim ograđenim stražnjim dvorištem i malim komadom trave ispred koje je služilo kao pogon za pickupove i bicikle za stazu kojima se većina ljudi vozila ovdje. Malo je spustio glas."Mama je otišla van, tako da smo ja i Kaylee odsjeli večeras", rekao je sa smiješkom."Samo ti i tvoja starija sestra, ha?"rekla je Sheree."Tako je. Sheree mu se popela natrag u krilo, ovaj put držeći njegov penis uspravno kako bi ga mogla usmjeriti između zalizanih usana svoje pizde. Njezin otac se namrštio."Taj seronja opet pravi igru ​​umjesto tebe? Hoćeš da ga opet razbijem?""Ne", nasmiješila se Sheree.– Mislim da je naučio tu lekciju, tata. Kad je stigla do raskrižja, lagano je skočila dok je lik u sjeni drveta progovorio."Billy Boy - - Čuo sam da si bježao od policije?"rekla je Sheree kad je prepoznala visokog, starijeg muškarca koji je stajao ispod stabla. Sheree je prošla pokraj njega i izašla kroz vrata prikolice. Krenula je uz stepenice prema velikim čeličnim vratima, ali tek što je podigla ruku da pokuca na njih, vrata su se otvorila i niska, vitka i naslagana crvena glava zamalo je naletjela na nju."Sheree, draga, kako si, dušo?"upitala je, povukavši je u zagrljaj i poljubivši je u obraz.