Polako nestaju u spojevima

Još jedna lopta se pojavila u njezinoj ruci. Bilo je teško, međutim, kad je umjesto toga htjela zuriti u njegove privatne oči."Je li moja kći vidjela vaše... "Igrač 2 odabire nagradu."Njezine gaćice na ekranu zasjale su crveno.– Kvragu, Olivere. Prvi drhtaj uzbuđenja projurio joj je tijelom polako nestaju u spojevima. igrača.

Oprosti, Olivere, nisam to trebao reći."Zatvorila je oči i pocrvenjela."To je ova igra. Ona mu se drhtavo nasmiješi, više nervozna zbog toga što bi ona mogla učiniti nego zbog onoga što bi on mogao.– Budi iskren prema meni, Olivere. Ovaj put je Oliver bio onaj rastrojeni. "Ha!" Gospođa Wells je stisnula šakom dok je pobijedila u petoj utakmici.

A ako opet pobijediš, morat ću još nešto skinuti. "Nebesa, ne." Gospođa Wells je zakolutala očima. Čak i sada nije mogao suzdržati se od pokradenih pogleda na stariju ženu dok je povezivao Zbox i način na koji su njezine hlače za jogu pokazivale uske obline njezina stražnjeg dijela. ÔIdentiteti igrača kompatibilni s načinom posebnih nagrada.

Pjege su joj bile prošarane nasmiješenim obrazima, a plavu kosu nosila je u visoki rep. Greška 1 što je apsolutno upoznavanje.