Su Finn i Poe u vezi

Kosa mu nije bila duga, ali dovoljno duga da sam mogla uvući prste u nju i uvući njegovo uho u svoja usta.
Zatvorio je moj pogled i pritisnuo jezik na moju vulvu kroz čipku. To me gurnulo preko ruba i došla sam s tihim stenjanjem, a prsti su mi se grubo zabili u njegovo tjeme. Povukao je remen za grudnjak niz moju ruku i jezikom prošao duž mog ramena, oko vrata i dolje između brežuljaka unutar mog grudnjaka.Šalicu u svakoj ruci, svojim je velikim palčevima trljao krugove na mojim ukočenim bradavicama, tjerajući me da drhtim. Privukao me i ljubio jače dok sam ga omotala kako bih rukama prolazila duž njegovih golih leđa i širokih ramena.

Zastenjala sam od zadovoljstva i frustracije, hvatajući se za jastuk iznad glave su Finn i Poe u vezi. Pogledala sam ga najozbiljnije što sam mogla.
Bio je golem - veći od bilo koga s kim sam ikada bio;Nadao sam se da nije boljelo. Nažalost, otprilike u vrijeme kada je Amanda počela izlaziti s Kevinom i upoznala sam Seana, jedna od prvih stvari koje je učinio bila je da je pozvao našu drugu prijateljicu, Bonnie, koja je samo centimetar niža od njega na 5'10" i puno je vitke, atletske građe u usporedbi s mojim oblinama, što pokazao da nisam njegov tip. Bio je toliko dugačak i debeo da su moje male ruke izgledale pozitivno u usporedbi s njima.

Obrve su mu se iznenađeno podigle dok se nasmiješio. Međutim, sada, dok je kimnuo, njegovo zgodno lice duboko je pocrvenjelo, a ja sam se premišljala je li možda zaista bio uzbuđen što je tako blizu mog tijela.

Nedugo nakon toga čula sam ga kako slabašno govori, pogledala sam ga ravno u oči i zavukla njegov kurac dublje u usta nego što sam do sada dok mu se cijelo tijelo napelo i spustio mi se niz grlo. Gorljivo sam kimnuo.
Sean je bio ispružen na plahti, a prsti su mu se provlačili ispod guste, crne kose, na sebi je imao samo par plavih pamučnih pidžama hlača. Iskrala sam se iz sobe i lagano zatvorila vrata za sobom, moleći se da se roditeljske jedinice iznenada ne pojave dok pustim oči da se priviknu na mrak. Odbacio je kondom i skliznuo natrag u krevet, povukavši gornju plahtu preko naših golih oblika prije nego što me snažnom rukom zagrlio u svoje toplo tijelo.