Lagati o svojim godinama na web stranicama za upoznavanje

Hvalio se kako je dobro obdaren i kako će te udane žene teško pasti na njegov veliki kurac. Nikada prije nije doživjela nešto slično, a njezini vriskovi ispunili su sobu.

Popeo se preko nje i raskopčao joj hlače. Bilo je mnogo brže nego što sam očekivao i prije nego što sam to shvatio Rick ju je počeo nježno ljubiti u vrat i uši. i ne bude se više miješao...on će uskoro biti jedan vrlo usamljeni bivši muž za kojeg sam se borila sama sa sobom godine, ali to se konačno dogodilo.
U tom sam trenutku imao pomiješane emocije gledajući ga s potpunim samopouzdanjem kako snažno sperma po cijelom tijelu moje žene. Moja žena je ležala tamo teško dišući s poluotvorenim ustima. Razgovarali smo o tome da je dijelimo, ali u početku je to odbijala, dok je nisam uvjerio da ću je i dalje voljeti, priznao sam i da me to što je ona s drugim pali. Moja žena se zaljubila u njegov lijepi penis od 8" i sada imaju ljubavni odnos s njom koja redovito dobiva njegov veliki kurac. Sklopio sam sebi pakt da će to biti jednokratno, ali sada znam da više ne mogu poštovati taj dogovor. Voli da joj se maca siše, a Rick ju je nekoliko minuta zadirkivao jezikom. Smatrao sam da su svi vrlo uzbuđujući i čak sam počeo razmišljati da je moja žena u njima.
Dogovorili smo se pitati našeg prijatelja, pozvali smo ga na večeru, a moja supruga je imala široku majicu i kratku suknju koja se mogla slobodno kretati. Volio je njezine velike sise i njezino lijepo zaobljeno zakrivljeno dupe, i nije mogao vjerovati da ima više od četrdeset godina.

Iznenada je otrgnuo kurac iz mace moje žene i zadao svom penis nekoliko jakih udaraca. Nekoliko sekundi kasnije počela je vikati: "O da! O da!"Osjetila je kako se Rickov penis od devet inča razdire u nju i on joj se zagledao izravno u lice promatrajući njezinu reakciju lica.

Moja supruga se nije protivila njegovom napredovanju, a nedugo nakon toga pristala je da dobijemo sobu. Kad se vratila s pićem, rekao sam Johnu da se sviđa pogled koji ste mu dali ranije, onda sam ustao, uhvatio Ann za ruku, stao ispred Johna, skinuo Anninu majicu i pitao Johna hoće li pružiti Ann zadovoljstvo.

Imali smo sreće što smo to radili jednom mjesečno i znao sam da moram učiniti nešto ekstremno da to promijenim.Činilo se da mojoj ženi više nije stalo do seksa, a ja sam u mislima počeo artikulirati različite ideje. Supruga i ja smo u četrdesetima i u braku smo skoro dvadeset godina.

Imao sam pomiješane emocije gledajući ga kako spermi po cijelom licu i ustima moje žene, ali sam također osjetio vrlo intenzivan osjećaj uzbuđenja. U početku je počelo kao način da se skinem, ali kako je vrijeme prolazilo moja opsesija time je samo rasla. Tijelo joj se počelo migoljiti i osjetila je kako Rickov penis prodire između natečenih usana njezine mace. Jedna udovica uselila se u susjednu kuću i morali smo se družiti.

Iskreno je rekao da ima lijepe sise i večeras sam ih dobro pogledao, bez nepoštivanja. Jako sam volio svoju ženu i sigurno nisam želio odbaciti naš brak zbog seksa. Neki su trajali mjesecima, dok su drugi trajali samo jednom. Osjetio sam kako me obuzeju brojne emocije i bio sam iscrpljen do iznemoglosti.

Njegov penis je bio velik i u polutvrdom stanju dok je klizio na moju ženu. Natjerao ju je da stavi ruke na staklo i gurnuo njezino prekrasno dupe prema njemu.Čvrsto se uhvatio za svaki njezin bok i ponovno je počeo snažno bušiti s leđa lagati o svojim godinama na web stranicama za upoznavanje. Pomisao da on kontrolira moju ženu natjerala me da ga praktički preklinjam da poševi moju ženu. Njezine velike sise ljuljale su se s jedne strane na drugu i Rick ju je jako udario. Moja supruga je povikala od zadovoljstva i molila ga je da je jače poševi.
Na kraju je došlo do dijeljenja i svi su bili uključeni. Prošlo je dvadeset minuta kasnije kada je moja žena konačno izašla iz kupaonice umotana samo u bijeli ručnik. Jako sam ispod prosjeka i ove su mi misli došle u glavu. Znam da mnogi parovi prolaze kroz fazu poput nas, ali počela sam se brinuti da bi se to moglo prenijeti u naš brak. Rekao joj je: "Reci mi da te pojebem!" Nekoliko sekundi kasnije ja sam čuo sam svoju ženu kako viče: "Jebi me!Jebi me!" To ju je gurnulo preko ruba i počela je vrištati u još jedan orgazam koji puše uma. Rick je bio pomalo egoističan, ali bilo je nešto u njemu zbog čega mi je kurac pulsirao. Sisala je jako njegov penis koji pulsira nekoliko minuta prije nego što ju je Rick podigao natrag na noge.