Intp dating značenje

Trebat će dobro ribati prije nego što se ponovno osjeti čistom, a mogla je samo zamisliti kako je izgledala onome tko je gledao. Shaak je zastenjao, znajući što dolazi čak i prije nego što je njegov penis ustao, bacajući pre-spermu preko njezinih sočnih crvenih sisa dok je pucala do pune tvrdoće, a ostala tri su slijedila oko nje. Svojim togrutanskim refleksima i dugim jezikom znala je da može uhvatiti svaku kap kao što Gungan lovi muhe!Džiz na bazi ulja slijevao se niz njezino lice i repove, kapajući po njezinim natopljenim sisama i ostavljajući ljepljive tragove dok je spuštao niz njezin ravni trbuh i glatki stidni nasip prije nego što je prskao po podu. MagnaGuard koji ju je zamalo ubio stavio joj je veliku metalnu kandžu na glavu i gurnuo je dolje. Nije bilo moguće pobjeći od odvratnog uragana lažne sperme, Shaak je cvilio ispod glasa dok se suzdržavala, njezina unutarnja drolja čeznula je da se otvori i proguta što je više moguće. Bilo je to poput seksa s velikim hodajućim vibratorom: bez duše, bez strasti, samo užitak. Pa dobro, pomislila je smirujuće udahnuvši. Skrenula je pogled kad su počeli trgati njezin pripijeni crni top i borbenu suknju visokog struka, ne zbog srama već zato što je znala da se snima svaka njezina akcija. glavu gdje bi joj bile uši.
U kombinaciji s velikim ovalnim mrljama bijele kože oko ljubičastih očiju, više je nalikovala na Nabooian kraljicu u smiješnom pokrivalu za glavu nego na Jedi majstora i člana Visokog vijeća. Danas je to bilo poprište strašnog zločina, sam general se ušuljao na Coruscant s vojskom strojeva i opustošio veći dio Senatskog okruga prije nego što je pobjegao s jedinim zarobljenikom čije je zarobljavanje moglo odlučiti o Ratovima klonova u neprijateljsku korist: Vrhovnom kancelaru Palpatine!Shaak Ti je već bio na brodu: nema ogrtača, bosa stopala radi boljeg prianjanja.

Događaji su se brzo odvijali, a dok je ona zamahnula glavom, ostali su se droidi okupili uokolo, nudeći joj identične dongove čudovišta za igru. Togruta, bila je holomodelski visoka s vitkim tijelom doživotnog sportaša, a njezina gipka crvena koža blistala je od znoja.
Zurila je u dugog vitkog kucka, zalijevala su joj se usta dok je masna pre-sperma kapala s debele glave. Radila je naprijed-natrag, visoka na koljenima, s velikim crvenim sisama koje su curile pljuvačkom i droidskom spermom dok je prelazila s jednog na drugi penis, uvijek trzajući dva pulsirajuća shlonga dok je drugima davala brze, ali moćne sisanje.

Nije imalo smisla odgađati neizbježno, a nakon što je odvojila trenutak da se usredotoči, Shaak je oblizala svoje napucane sive usne prije nego što je zgrabila penis u podnožju i pljunula na glavu. Imala je četrdeset godina, ali imala je onakvu vrstu ravnog, isklesanog središnjeg dijela na kojemu su mu zavidjeli čak i tinejdžeri poput Olee Starstone, njezini mršavi mišići vodili su oko do laserski glatke stidne izbočine, njezina crvena koža blistala od nedavnog napora. Shaak se nije opirao, dobro se sjećajući psihičke štete nanesene Depa Billabi nakon što ju je Grievous zarobio početkom rata. Ovdje, na Nevidljivoj ruci, to je bilo više od pokrova - bilo je kao da su joj u mraku vezali oči s omamljujućim lisicama oko zapešća i gležnjeva!Električni udar odjeknuo je iz njezine lubanje, spustivši je na koljena. Ponovno je zadrhtao i ovaj put je napala, razdvojivši usne tek toliko da ga prizna dok je gurala naprijed, nježno meso i oštri togrutanski zubi klizili su po njegovoj osjetljivoj metalnoj površini. Kretala se kao veteranski motel koji je bila, dajući svakom dongu jednako vrijeme dok je radila svoju najbolju imitaciju Varine Kadaare.(Varina: jedna od mnogih mladih holoporn zvijezda koje su se pojavile u vrijeme Geonosisa, kada su počeli Ratovi klonova.) Nije prošlo dugo prije nego što su se sve četiri ljuljale na svojim kandžastim, magnetski zaključanim nogama. Umjesto kose imala je dva velika bijela montrala (šuplji, čunjasti rogovi koji su virili iz vrha njezine glave), kao i debeli sivi rep koji joj je visio niz napeta leđa, s dva kraća, vitka repa koja su visjela niz njezine strane. Koristeći brzinu pojačanu silom, gotovo da nije reagirala na vrijeme kada je zašla iza ugla samo da bi zatekla elektroštap koji joj je zamahnuo prema licu snagom koja je slamala lubanju!Oslanjajući se na svoju fleksibilnost poput striptizete, sagnula se unatrag kako bi izbjegla napad, podižući stopala trenutak kasnije i prevrnuvši se unatrag. Treći kurac je jednostavno visio tamo, droidi koji su bili sposobni ostati čvrsti bez potrebe da se maze, a nakon što ga je promatrala nekoliko sekundi, ispljunula je prvi kurac i napala, čineći pridošlicu elektroničkim gunđanjem koje je zvučalo previše smrtno. Nevidljiva ruka žurno se udaljila s Coruscanta, progonjena od strane Jedi boraca i klonskih transportera, turbolaseri su plamtjeli dok su droidi lešinari slijevali iz njezinih hangara u uskovitlanom kotlu smrti. Grudi su joj izgledale puno veće, a da dosadna odjeća nije smetala, dižući se svakim dahom, tamnosive bradavice tvrđe od durasteela intp dating značenje. U njezinim godinama, s njezinim iskustvom, bilo bi čudo da prije nije kriffala droida;ali bez obzira na to koliko je umjetnih LeisureMech kuraca uživala, seks s neosjetljivim strojem bio je nešto na što se čak ni drolja poput nje nikad nije navikla.