Jermenska stranica za upoznavanje samaca

Vrika je prestala jesti."Vojvotkinja? Jeffrey, mislim da imamo nešto zajedničko. Njezine se sise osjećale predivno u njegovim rukama, baš kao što se njezina pička osjećala prekrasno oko njegovog penis. Bila je vitka i ženstvena, kao i svaka ljudska žena, i jednako prekrasna. Zasigurno je izgledalo kao da je logor razbojnika i da je strelica na Jeffreyjevu čarobnom pergamentu bila usmjerena upravo u njega.
Skidajući kožni sanduk s Vrikina tijela, Jeffrey je nekoliko trenutaka kasnije dao i orka golog. Spljoštio se do brda i otpuzao naprijed. Poželio je da je mogao dovesti Marigold sa sobom, ne samo zbog njezinih vještina, već i zato što je bio siguran da bi joj bilo drago da ga oslobodi njegove napaljenosti.

Nacerila mu se i kimnula prema njegovoj ruci."Ljudski običaji su mi još uvijek čudni, ali vjerujem da je to ono što ste očekivali?"On se smijao."Da, to je stisak ruke. Vrijeme je da naučiš neke od orkova."Poziv?Požuda je preplavila Jeffreyjeve vene na ponudu."Kakav je običaj?""Sklopili smo sporazum da pomažemo jedni drugima. Dođi", čuo je Vriku kako govori, pa se okrenuo i vidio kako mu se smiješi s ulaza u šator. Stekao je jasan dojam da će ta žena biti veliki neprijatelj. Jeffrey je zastenjao, brzo postajući tvrd na vještičinom poslu i ubrzo je njegov član postao ukočen. Ali to što je bio odjeven u puni oklop značilo je da uopće nije mogao biti vrlo prikriven, a lik se okrenuo prema njemu, izvlačeći mač. U daljini su se planine nazirale visoke, rasle sve dok nisu postale zapanjujuće velike i varljivo udaljene. Marigold je zastenjao na njegovu dužinu, ljubeći i ližući svaki centimetar tijela dok mu je ugađala ustima, koristeći usne, jezik i ruke kako bi ga dovela u trku prema oslobađanju. Jeffrey je stajao."Onda se vidimo ujutro, Vrika, prije nego što napadnemo razbojnički logor."Morat će vrlo brzo pronaći neko privatno mjesto da ublaži svoju intenzivnu napaljenost jermenska stranica za upoznavanje samaca. Njezine duge, snažne noge otkrile su se u cijelosti i on je zastenjao pri tom prizoru. I ovdje je zrak bio hladniji.