Izbjegavati izlaziti s narcisom

Sisaj mi, poručila je, otežaj mi, pa sam počela lizati i sisati dok sam čula kako se ljube.

Kad se vratio, malo su popričali prije nego što ga je ispratila.Čim su se vrata zatvorila, iz hodnika je viknula da skinem povez s očiju i pospremim mjesto. Na putu mi je objasnila da ću morati sjesti za drugi stol;gledaj je kako upoznaje jednog od onih klinaca. Prepoznao sam zvuk njezine kutije s igračkama, ali nisam mogao reći što se događa sve dok mi nije naredila da ostanem na krevetu, ali da ustanem na sve četiri. Kimnula je u mom smjeru, a da on to nije primijetio. Imamo spoj, rekla je, a to je značilo da ću je morati otpratiti u obližnji kafić. Ali sada je to bio plastični kurac koji mi je gurnut u usta;stavila je remen i požalio sam što je nisam mogao vidjeti.. izbjegavati izlaziti s narcisom.

Odmah sam ustao, otišao do pulta, platio i otišao. Osim mene, bio sam samo podnožje, a ona mi je dala do znanja ukazujući na stvari koje će joj ovi momci obećati, stvari koje ja neću moći učiniti. Pogledala me ravno u oči, zakoračila prema meni i povukla me naprijed za ovratnik kako bih mogao kleknuti ispod nje.
Po narudžbi sam se skinuo u košulju i kratke hlače, stavio kožne manžete na ruke i noge, ovratnik i sjeo u kut sobe, pored njenog ormara, i čekao da dođu. U isto vrijeme, bio sam u miru što sam sluga, rob, stvar koju treba koristiti. Složili smo se da je to moj znak. Ponovno sam zastenjala i tek kad je prestala primijetila zvuk pljuska.