Najbolja aplikacija za upoznavanje u Irskoj

Osjetivši kako ga njezin omotač stišće u pokušaju da ga smjesti oca unutra. Zastenjala je uz njegove usne kad je osjetila kako mu prsti prelaze od njezina struka do grudi kako bi ih nježno gnječili kroz njezinu bluzu. Dahnula je od osjećaja kako klizi preko preosjetljivih živaca.
Ipak, nastavio je s sporijim lizanjem duboko u njezine nabore dok je venula. Rumenilo joj se vratilo u obraze i Mike je pomislio da ju je to učinilo još upečatljivijom. Mike!"Posljednji je vrisnuo kad je počeo snažno i brzo zabijati u nju. Zastenjala je molećivo u njegova usta. Ušao je u nju brzim udarcem koji je dosegao njezinu srž.
Osjećala je njegovu ruku ravno kroz traperice poput vatre dok joj je klizila uz bedro kako bi željno protrljala njezin seks iako ju je dijelila barijera koja je ležala između njih. Tako si čvrsta i glatka."rekao je Mike kad se počeo polako zabijati u nju.– Tako ću te jako poševiti, dušo."Osjećaš se tako dobro.
Obrazi su zarumenjeli od silne strasti, a oči su joj se zacaklele od divlje želje. Usne su joj sada bile natečene od njegovih grubih poljubaca. Mike je snažno kliznuo jezikom između njezinih usana, žudeći za njezinom slanom slatkoćom.
Vrištala je još jedan orgazam u njegova usta, a Mike je nastavio ići neumoljivo, udarajući po osjetljivom mjestu drugi put i još jednom nakon toga. Njezin je krik poslao Mikea dok je zadnji put gurnuo stenjući dok se prelio u nju. Djevojka iza registra pogledala je u njegovu stranu i nasmijala se okrećući se ljepotici.
I dalje se voleći samo na usta, spustio je hlače do koljena prije nego što ih je zbacio. Njegovi su prsti klizili duboko u nju kako bi na površinu izbacili još slatkog meda."Tvoja tako zgodna i čvrsta draga. Zaokružio je palcem preko njezine podrugljive bradavice prije nego što je zamahnuo njezino slatko meko tijelo u naručje.
Nastavio ju je lizati dok je zabijao prste dublje. Mike je podigao pogled na Taru i primijetio kako je seksi izgledala s crvenim obrazima i mahnitim očima koje su molile za još dok je povlačila spone koje su joj vezivale ruke za krevet. Ušla je djevojka i on je osjetio kako mu dah na trenutak izlazi iz pluća.
Tara je vrisnula, njezin donji dio tijela silazio je s kreveta, ali Mike je brzo stavio ruke preko njezinih bedara držeći je zatočenu dok nije pojeo posljednju kap njezine esencije. Grleno je zastenjala i pomaknula bokove kako bi utažila glad. Otkrio je da ju je spreman zgrabiti u svoje krilo i vidjeti kako će se te usne lijepo osjećati ispod njegovih.– Ja sam Mike.rekao je sjedajući u stolicu najbolja aplikacija za upoznavanje u Irskoj. Udisala je u kratkim isprekidanim dahtanjima. Tara je lagano dahtala dok se popeo na nju uz zadovoljan osmijeh. Prišao je njezinu sjedalu i zagledao se u nju. Tarin orgazam preplavio ju je poput vatre i rasplakala se od dvostruke doze.

Trebam te u sebi."Molila ga je. Ljepotica je napustila pult sa šalicom za kavu, prišla stolu ispred svog i sjela okrenuta prema njemu. Ona će uskoro krenuti na fakultet, a on će biti na trećoj godini fakulteta.Činilo se da je vrijeme tako brzo prošlo. Stigli su do spavaće sobe i on ju je položio na krevet, a oči su mu uživale u njenoj ljupkosti. Mike je počeo sisati i lizati zbog čega je još više uvenula dok je držao njezina bedra kao taoce, pritiskajući ih jače kako bi polako željno lizala.