Stranica za upoznavanje visokoobrazovanih samaca

Ponovno sam joj počeo ljubiti usne.

Ovaj put sam bio uvjeren da je to bio istinski izraz zadovoljstva. Evo jedne djevojke koja je toliko sramežljiva da ne želi ni reći "seks". Nasmiješila se na djelić sekunde.

Potpuno se probudila na svom sjedalu i pogledala me.»Ne. Lagano se nasmijala.'Nećeš mi ovo olakšati, zar ne?'Pogledao sam je, nasmiješio se, otpio gutljaj viskija i spustio ga na stolić prije nego što sam rekao.'Ok, scena seksa. Odnos koji je vrlo važan za cjelokupnu radnju', rekao je George ne dižući pogled sa scenarija.'Prava scena seksa ne traje cijelih pet minuta, zar ne?'upitala sam, možda malo previše entuzijastično.'Ne. Nasmiješila sam se iznutra na Georgeovu frazu.

Samo sam je htio poševiti. Na trenutak je zavladala neugodna tišina i nitko od nas nije znao što reći. Ne znam zašto sam učinio ono što sam sljedeće učinio, ali svejedno se dogodilo. Ali nismo bili. Nisam ni slušao stranica za upoznavanje visokoobrazovanih samaca.

Kakav redatelj organizira stolna čitanja u 6 ujutro?I to za samo 5 scena. A kad bih prihvatio posao, morao bih se preseliti u grad što znači da ću te najvjerojatnije viđati samo vikendom.'»Amber, pomaknula si zemlje za mene.

Pripazite na sve signale koje vam ona može dati. Njezin apartman je čak imao i vlastiti bar. Ali bez upozorenja, uhvatio sam je za struk i gurnuo natrag na krevet.