Vjenčane stranice za upoznavanje italija

Nakon toga sam zaboravio disati.

Bila je jednako zadivljena tim osjećajem kao i ja. Eksplodirala sam gotovo odmah, a moja maca stegnula je vibrator dok je štapić potaknuo moj orgazam. Casey je ostavila Ritinu stranu i došla do mene, donoseći sa sobom vibrator. Pomaknula se između mojih nogu i čuo sam zujanje vibratora kako se više podiže.

Casey je isključio instrument i ostavio me da uživam u slatkim posljedicama mog izdanja te se preselio do Rite, koja je bila malo sramežljivija od mene."Hajde, Rita. Zamijenio sam mjesta s Casey i klizio rukama niz Ritina bedra, skidajući gaćice i raširivši joj noge. Znao sam što osjeća, što pokušava reći.

Dopusti da ti pomognem.""Prepusti to meni."rekla sam slabašno i sjela, isključivši svoj štapić. Zgrabila mi je zapešće, škljocnula štapićem još jedan stupanj i intenzivniji nalet energije napao je moj klitoris, opet me ostavivši bez daha. Uklonili smo instrumente i sjeli s obje njezine strane, nježno je milujući dok se vraćala na zemlju. Rita je viknula i dahtala u isto vrijeme, dok joj se tijelo ukočilo dok sam joj nanosio električni instrument na klitoris. Dahnula je kad sam joj dodirnuo vibrator na grudi, zadržavši njezinu pažnju na sebi dok je Casey povukla rub svoje haljine prema gore, otkrivajući njezine ružičaste satenske tange. Premjestila je vibrator na moju drugu bradavicu, kružeći po osjetljivom mesu vjenčane stranice za upoznavanje italija.

Osjećaj je bio, da ne kažem, električan. Zavukao sam se između njezinih nogu, uzeo vibrator u jednu ruku i štapić u drugu i nasmiješio se Riti.– Vidimo se kad se vratiš na zemlju.
Na koncertu smo pojačali oba instrumenta i Rita je vrisnula od užitka, njezino se tijelo povijalo o moju ruku dok ju je doživio orgazam stranica za upoznavanje visoko obrazovana. Njezino dahtano stenjanje postajalo je sve glasnije sa svakim potezom, a Casey me pogledala i malo mi kimnula. Casey mi je stavila veći vibrator u ruku i uzela moj štapić, stojeći s druge strane kreveta da ga upotrebim na njoj."Hej, ti si taj koji me doveo ovamo."Uključio sam vibrator i povukao rub njezine halter haljine, otkrivajući njezinu smeđu bradavicu.