Spojiti sastanak

Bila je prirodna ljepotica i kretala se tako prirodno seksualno da su je muškarci obožavali.
Carole ih je također inspirirala. Londonski City kao financijsko središte svjetskog gospodarstva brzo je propao prije nekoliko godina. Seksualne usluge postaju način da zarade novac za one koji imaju izgled i vitalnost. Ekonomija ju je učinila manjom osobom nego što je bila u mladost, a svijest o svojim godinama činila ju je dvostruko opreznom.

S druge strane, činilo se da je Sharon potresena laskanjem koje je primila od jezicima i očima muškaraca s Dalekog istoka. To im je bio znak da se popnu na pozornicu i pokažu tim ljudima što imaju.“Obožavam ovu ploču”, izjavila je Sharon."Možemo plesati uz ovo, siguran sam.""Ako ne možemo plesati na ovo, onda ne možemo plesati ni na što", rekla je Carole prateći Sharon na pozornicu.

Još uvijek je bio velik i utjecajan, ali SAD više nije bio ono što je nekad bio. Veronica je sjedila bliže čovjeku koji mu je pomilovao kurac spojiti sastanak. Na svjetlu pozornice, koje je mijenjalo boju i svjetlinu, izgledala je tajanstveno, njezina ljupka tamna kosa i vitak zategnuti torzo, stvarajući definitivan odaziv u gomili. Zapuše ti usta!" "Bi li itko od vas, dame konobarice, bio spreman napraviti kratku striptizu za muškarce?Svi ćete se, siguran sam, otkriti gospodarstvenicima čim se naša zabava zagrije, iako možda ne na glavnoj pozornici. Novija tržišta burzovnog trgovanja razvijala su se u Kini i drugim područjima Istoka.Šangaj i Hong Kong postali su centar gravitacije svjetskih investicijskih tržišta.

Mislim da bih mogao pokušati, ali ne sam. Osjećala je da bi ti muškarci rado platili za seksualne usluge od svih njih. Pomisao da bi se stranci na taj način mogli osjećati željenom bilo je dobro. Također kaže da će pitati hoće li iko od vas konobarica nakratko otići na striptiz na pozornici.""Bez straha, rekla je Charlotte. Seksualna avantura bilo koje vrste, bilo u fantaziji ili stvarnosti, prestala je biti prioritet ili čak vjerojatnost. Većina ih je ponekad voljela drkati. Ne želim to učiniti sama", rekla je Sharon. Tajno je posegnula ispod stola prema njegovom kurac i pružila ruku da ga pogladi. Carole je slijedila njezin odlazak, činilo se kao dobar pokretač.
Pozdrav Anonimni.