8 mjeseci veze ne volim te

Unatoč tome odlučili smo ostati zajedno, iako je njezin boravak u Sheffieldu, a ja u Liverpoolu značilo da ne možemo biti zajedno više od jednog dana svakih dva tjedna. Ušao sam kako bih je vidio kako sjedi u krevetu pored Ricka, a pokrivač im je ležao preko krila i očito stavljao njezine slatke sise na otvoreno.

Ericina vrata su još uvijek bila zaključana pa sam čekao u zajedničkoj kuhinji 8 mjeseci veze ne volim te. Ispostavilo se da je pizzerija udaljena više od 20 minuta nego 10, a nakon što sam čekao da pizza bude gotova, bilo je gotovo sat vremena kasnije kada sam se vratio u stanove spojiti sastanak. Ali ubrzo se to ponovilo i treći put i naša je veza bila stvarno na konopu. Sve se tako brzo promijenilo od moje veze s mojom dragom iz djetinjstva do onoga što se činilo kao najgori, ali najispunjeniji primjer okaljane ljubavi. Nakon nekoliko minuta Rick je sjeo, 'Ne mogu to učiniti, ne dok on ne gleda, reci mu da ode i donese mi pizzu ili nešto slično.''Čuo si ga, idi i donesi nam svima pizzu, svi smo gladni.'Usmjerila se prema meni.'Tu je trgovina 10 minuta niz cestu.'Okrenuvši se Ricku, upitala je 'Što želiš dušo?''Da se neko vrijeme ne vraća.'Stigao je odgovor.'Budi dobar.'Šalila se s njim prelazeći jezikom preko njegovih usana.

Rick je počeo posegnuti za tanjurom, ali Erica ga je zgrabila za ruku i gurnula natrag među svoje noge."Da se nisi usudio to pomaknuti."dahnula je, očito ponovno počevši udarati o njegove prste.'Zašto imaš tri tanjura?'upitala me.'Poslužite meni i Ricku našu pizzu i uzmite jednu natrag.'Ostatak večeri proveo sam čekajući svoju djevojku i njenog ljubavnika, koji ju je očito smatrao svojom djevojkom. Sjedila je tamo grčeći se, cijelo vrijeme me gledajući ravno u oči. razredu fakulteta sa 16 godina i nastavili izlaziti sljedećih nekoliko godina. Vidio sam da je međunožje njezinih hlača jako umrljano.'Nemoj žuriti.'potaknula me i poslala me van, zalupivši ih za sobom. Obje su bile ugrižene i natečene, bradavice su joj bile tvrde i uspravne i mogao sam vidjeti kako Rickova ruka radi na njezinoj mački ispod pokrivača. Moja djevojka Erica i ja upoznali smo se u 6. Uspravljajući se, izvukla je nešto novca iz svoje torbice i pružila mi ga. Sve što sam mogao učiniti je gledati, boli me kurac, razjapljena usta. Bila je to, uglavnom, dobra veza i još smo bili zaljubljeni kada je sa 18 godina došlo vrijeme da oboje krenemo na sveučilište - iako je sudbina i moje ocjene htjeli, nismo uspjeli stići isti onaj. Kako ćeš se osjećati, biti u istoj prostoriji s tipom koji je zabio jezik u moju macu?'Počela je trljati ruku gore-dolje po dužini mog kura od čega sam zadrhtala.'Kako ćeš se osjećati', nastavila je, 'gledajući tipa s kojim sam te zamijenila, tipa koji zna kako je imati moje usne oko njegovog kuraca i njegov prst u mojoj dupe?Imala sam njegovu spermu u ustima, znaš.'Dahnuo sam od uzbuđenja, a ona je odmah pomaknula ruku, odustajući od oslobađanja orgazma.'Eno ga, molio me svaki dan da ga poševim, a nisam, ne želeći te uznemiriti i pogledati, voliš to, zar ne?Voliš čuti o tome, voliš to što sam popio njegovu spermu, a tvoju neću.'Nisam rekao ništa, pribravši se, ali onda je spustila ruku na moj kurac i sve što sam mogao pomisliti je kako je sve to izgledalo prljavo i seksi.

Gledajući unazad, nisam baš dobio ono što sam očekivao. Nije prošlo mnogo vremena na sveučilištu prije nego što je prevara počela, neki tip koji je živio u njezinim stanovima.
Nakon nekoliko minuta Ericina glava pojavila se oko vrata njezine spavaće sobe i pozvala me u sobu. Jučer mi je pomogao popraviti računalo. Kimnuo sam, a ona me snažno poljubila, rekla mi da me voli i otišla i otvorila vrata. Zatim je ukorijenjena u kantu izvukla dva korištena kondoma koja su ona i Rick koristili te noći, okrenuvši ih naopačke i pustila je da joj sadržaj iscuri u dlan.Čučnula je i ponudila svoju ruku prekrivenu spermom do mog lica. I tada smo stvarno naširoko pričali o njezinoj varanju. Dok sam pokretao računalo, stajala je iza mene i polako mi masirala vrat i ramena.Čak i ovaj jednostavan kontakt brzo je natjerao da se moj kurac promeškolji i izboči u mojim hlačama, a ja sam tiho zastenjala, migoljila se na svom sjedalu.Čuo sam kako se Erica sama sebi smijala dok je nježno posegnula preko naslona stolice i polako me počela trljati kroz traperice.

Jednostavna činjenica je bila što sam duže izdržao, postajao sam podložniji.