Total war warhammer matchmaking

Namrštivši obrvu, tiho je krenula prema zvuku. Došavši do zatvorenih vrata niše, pokušala je kvaku i otkrila da je zaključana, za što je mislila da bi mogao biti slučaj. Zašto se nije mogla zaljubiti u njega?Bio bi neizmjerno podnošljiviji."Dođi samnom."Kimnula je glavom prema niši, okrenula se i krenula prema njoj i natrag u spojenu sobu. Prišavši mu, podigla je slušalicu i prislonila je na uho.odgovorio je Shi."Vjerujem da je trenutno s klijentom, Vesper. Uzdahnuvši, gotovo je poželjela da sada i sama može napustiti toplice, nije imala nikakvu želju za daljnjim kontaktom s vlasnikom. Srećom, njezino je odredište bilo blizu i kada je otvorila vrata njegovog ureda, malo je lakše disala, njega nije bilo unutra. Hughes je uvijek bio vrlo otvoren o tome gdje je živio u prošlosti, mjestima u kojima je uživao i ljudima koje je sretao na putu, ali izvlačenje informacija iz njega o svom vremenu služeći svome Bogu, pa, to je zahtijevalo malo više truda, ali obično je popuštao i davao joj do znanja djeliće tog bivšeg dijela sebe.
Pronašavši one s njegovog osobnog računa, vidjela je da je on svojim imenom unaprijed potpisao nekoliko njih. Neposredno prije nego što je htjela odustati od buke, Vesper je začula još jedan prigušeni plač, nakon čega je uslijedio i treći. Hughes ima nekoliko gostiju koji odmah napuštaju toplice. Otkrila je da se potpuno ne može pomaknuti sve dok nije nestala niz dugu vožnju. Od jednog od tih ljudi, četiri žene i jednog muškarca, čula je buku. Vesper se ugrizla za usnicu i stavila svoju malu ruku na kvaku. Ovo je bila njegova osobna soba za seks total war warhammer matchmaking.
Oprezno je pokušavao pronaći način da oslobodi vampira. Vesper je ugušila jecaj i stavila ruku na usta.
Hodajući natrag stubištem, na kraju se vratila u spavaću sobu na kraju hodnika, i ušavši unutra, zaključala ih je iznutra, a zatim otišla do unutarnjih vrata i ponovno ih otključala. Noge su joj se osjećale kao da su se pretvorile u žele dok se polako probijala do vanjskih vrata njegove spavaće sobe, a Vesper je prošla kroz njih i niz hodnik do stubišta. Naslonivši se na nju, zabacila je vrat i udahnula prijeko potreban dah. A namještaj i seksualna oprema nisu bili jedini sadržaj sobe. Okrenuvši se, ponovno je zaključala vrata i potom spremila ključeve u džep. Brinula se da on to i dalje čini iz zadovoljstva, unatoč činjenici da su sada mogli biti intimni na svoj način.
Kvaka mu je bila otvorena, srećom, pa je ušla unutra i zatvorila vrata za sobom. Ljubavi, gah, kako je mogla voljeti nekoga tko ju je neprestano razočarao?Činilo se da je sljedeća žena, crnka s oblinama, malo više oklijevala učiniti kako je Vesper naredila, ali na kraju se počela odijevati, a ček za veliku svotu pažljivo joj je držao u ruci.Čovjek je došao sljedeći, a Vesper se malo borila sa čvrstim vezama koje su ga držale. Nježno se nasmiješio kad je govorio o Dominu da ima vampirsku bebu. Ali nepravedno je bilo to što bi ga, čak i kad bi ga uspjela dotaknuti, pobijediti, izliječiti svakim udarcem.

Prema onome što je gospodin Hughes rekao o toj ženi, bila je vrlo jaka, duhovita i omiljena među osobljem ovdje u Vorheesu. Zatim je, okrenuvši glavu u suprotnom smjeru, zakoračila prema dvostrukim vratima koja su vodila do stubišta kad je začula prigušeni plač koji je dopirao negdje blizu spavaće sobe gospodina Hughesa.
Kad je oslobođen, napisala mu je i ček, a zatim ga poslala da se obuče. Da, trebat će ih prevesti do zračne luke. Ponekad bi dolazio ranije i odlazio nekoliko puta tijekom noći.
Samir je na sebi imao trenirku i majicu koja je izgledala kao da je vidio bolje dane, čvrsto mu je pristajala i naglašavala mišiće na prsima. Postala je rutina o kojoj su oboje ovisili, unatoč činjenici da nikada nije bilo određeno vrijeme kada će se gospodin Hughes pojaviti. Ovo je bila osobna 'kolekcija' seksualnih robova gospodina Hughesa. Dio nje, dio koji se osjećao krajnje sebičnim jer je postala jako stalo do njega, bio je sretan.
Grickajući se za usnu, podigla je slušalicu i utipkala drugi broj."Da?"Dubok, umoran glas rekao je s drugog kraja."Hm, da, bila je kasna noć. Ponekad bi govorili, drugi put bi se samo gledali neko vrijeme prije nego što bi konačno dopustili da ih san obuzme izlaziti s muškarcem koji je tek izašao u brak.

Bila je blizu prozora u niši i vidjela je vrata. Vesper je sklopila ruke na prsima dok je čekala da se vozilo udalji od toplica. Nakon što su njih pet, svi mladi i lijepi, bili obučeni u uobičajenu odjeću, izvela ih je u spavaću sobu gospodina Hughesa, a zatim se okrenula prema njima petorici, strogog lica, tijela još zagrijanog od ljutnje koju je bila ispunjen."Pravila su onakva kakva su bila s gospodinom Hughesom.