što se događa nakon 4 mjeseca veze

Ne zbog slave ili uspjeha. Ili ako je virus posebno dizajniran za brisanje loših žena, kao i loših muškaraca, pušten u atmosferu. Manipulatori.Čovjekomrzitelji. Oh, i nisam imao ništa s tim. Pokušao sam pomoći ljudima.
Sociopat koji mrzi muškarce i koristi ljude kao figure na šahovskoj ploči. Ipak, sve što vidim je tama.
Zastrašivanje. Da, fin momak.Što se moje majke tiče, umrla je od raka dojke. Rasisti. Moji prijatelji su često zbunjeni mojim pragmatičnim, čak i nemilosrdnim pristupom životu.
Postoje zle žene koje iznose lažne optužbe za bilo što, od silovanja do napada i seksualnog uznemiravanja protiv nevinih muškaraca samo zato što su im feminističke zastupnice zapadnog svijeta dale moć. Pametan.

Mrzim ih oboje. Manje bi mi bilo stalo do otmjenog stilskog sranja koje mi je kupila.

Lažne optužbe. Mrzitelji žena. Napisao sam i objavio mnoge knjige urbane fikcije s temama kao što su život crnaca u univerzitetskoj i korporativnoj Americi, muška pitanja, muška biseksualnost i tako dalje. Otvoreno sam biseksualac, živim sam u malom stanu u gradu Bostonu.

Iskreno se nadam da neće donijeti više sociopata na ovaj svijet. Kad se smijem, o tome razmišljam.. Dobro jutro, ljudi. Ozbiljno. Loše djevojke. Manipulacija.

Mnogi ljudi misle da sam uspio. Zapravo, pričekaj sekundu. Ozbiljno. I uistinu umišljen. Spasio sam mnoge živote u svoje vrijeme. I ona ima dijabetes i zbog toga i ona i njezin suprug imaju problema sa začećem. Svi su mi isti.

Potpuno i potpuno uništenje ljudske vrste što se događa nakon 4 mjeseca veze. Vjerski fundamentalisti. Aktivisti za prava životinja. Dijelila sam letke o muškim žrtvama obiteljskog nasilja izbjegavati izlaziti s narcisom. Uvijek je bila ljuta zbog očevih poslova i kad joj je rekao da gleda svoja posla, kao što je često činio, isfurala je to na mene.mrzio sam je. Znam za jednu stvar koja bi me mogla usrećiti. Svijet je dovoljno teško mjesto kakav jest. Ponekad se družim u gradu Brocktonu jer tamo živi puno mojih prijatelja.