Bijele crne stranice za upoznavanje

Doista mi je oduzela dah, noseći ljubičasta i crna haljina, koja je dobro pokazivala njezine vitke obline i koja nije bila prekratka za posao, ali dovoljno kratka da lutajućim očima da pogled na njezine potkoljenice. Imao sam druge planove, ali prvo sam se morao osjetiti u njoj pa sam stavio kurac na Tanjinu mokru rupu i polako, ali čvrsto gurnuo. Odmah smo kliknuli.

Međutim, želio sam biti u njoj pa sam oboje iznenadio tako što sam je nježno povukao sa sebe i naveo je da klekne uz mene. Naša uljudnost i ugodnost međusobnog susreta pretvorili su se u prijateljski razgovor koji se potom pretvorio u flert, pa u suptilno zadirkivanje putem teksta i na kraju u oportunistički trenutak koji sam iskoristio dok sam oboje u inače praznom liftu. Najprije smo se nježno ljubili, a onda kad su moje ruke prelazile niz njezin vrat na njena leđa, a zatim preko vlažnog ručnika na njezinu guzicu, ona je dahnula dok sam je privukao uz sebe, naš ljubljenje je sada tako strastveno i željeno, samo ručnik i hlače između mog debelog kuraca i njezine savršeno uske mace. Tanjini savršeni zubi pažljivo su ugrizli isprva u, a zatim kroz ukusnu jagodu. Uzdižući se još više, gornji dio mog penisa došao je u dodir s Tanjinom mokrom macom, toliko nas je zadirkivao, njezine su usne malo popustile čvrstoći koja ih je pritiskala, dok su moje usne sada nježno pritiskale različita osjetljiva područja njezin vrat. Rastali smo se i oboje smo stenjali kako nam je oboje bio divan, a ja sam konačno opet u njoj.

Nekoliko mekših, bržih poljubaca završilo je pozdrav i dok sam se svlačila, razgovarali smo o našim danima, s povjerenjem i lakoćom koju su imali svi naši razgovori bijele crne stranice za upoznavanje. Sve je moralo biti spontano među nama, ali to ne znači da o tome prvo nisam razmišljao u svom umu. Prošlo je nekoliko minuta, a Tanya se podigla s mog kura natopljenog spermom i mi smo se mazili, moja ruka oko nje, njezina glava naslonjena na moja prsa, naše noge omotane zajedno. Osjećaj Tanje kako svršava na moj kurac poslao me preko ruba i valovi moje sperme brzo su pucali u moju osovinu i duboko u njezinu macu, uzrokujući je da glasno zastenje i ponovno doživi orgazam, što je značilo još jedan dubok jebač od strane mog kuraca osiguravajući da se moja osovina nastavi snažno trzajući i sva moja sperma ispunila je svaki dio njezine mace i više iznutra. Tako jebeno seksi!Legao sam na leđa pored nje, skidajući povez s očiju. Bilo je tako vrlo intimno i tako vrlo seksi!Počeo sam polako pomicati penis gotovo iz nje, koristeći svoja bedra ispod njezine guzice da je držim dok se moj penis povlačio iz njenog slatkog utočišta sve do njezine rupe koja okružuje osnovni greben moje glave penisa, a zatim bih se gurnuo natrag unutra, gurajući prema gore s bokovima uz Tanjino dupe. Sjećam se prvog dana kad sam pljesnuo očima na nju.
Prvih nekoliko centimetara rastegnuto je njezinu rupu, oboje smo stenjali dok je moja glava kurca gurala unutra. Kad se moj kurac prestao trzati, Tanya je podigla glavu i tako smo se strastveno poljubili, jezicima smo se milovali.

Zatim sam polako gurnuo svoj penis inč po inč što je dublje mogao, visoko unutar njezine mace. Prišao sam joj s dna kreveta, rastavljajući joj noge i ljubeći joj unutarnju stranu bedara dok sam išao sve više i više kada su dwight i angela počeli izlaziti. Približio sam se njezinoj mački.