Online meme za upoznavanje

Izvila je leđa gurajući grudi prema krovu. Zgrabila ga je i poljubila u obraz, jednako nježno kao i ranije.
Uzeo je ručnu slavinu i isprao regenerator s njezine kose dok ju je čvrsto, neprekidno promatrao. Nasmiješio se kad mu je počela pjeniti kosu od sapuna i masirati mu vlasište. Omotao ju je rukom oko struka i doveo je prema sebi tako da su joj bokovi udarili u njegove bokove i da ga je osjetila pod plahtama. Nasmiješio se i podigao pogled prema njoj. Nasmiješila se i poljubila ga i izvukla se ispod pokrivača. Prošao joj je rukama kroz kosu i nanio regenerator, umasirajući ga u njezino tjeme. Odvezla se do njegove kuće i podržavala ga dok su hodali prema vratima.

Odvukla se u haljinu, obula cipele i izašla u kuhinju gdje ju je čekao sa šalicom ukusne tople kave za nju. Već je zatvorila oči, moleći je da je pusti da spava još samo nekoliko minuta.
Na pauzi za ručak ušuljala se u njegovu sobu. Znala je da večeras neće raditi nikakav posao, ali znala je da to neće boljeti.

Nije mogla izbaciti Daniela s uma. Nasmiješio se njegovom umijeću i pogledao se u ogledalo samo da bi je zatekao kako začuđeno zuri u njega."Gdje si to naučio raditi?"rekla je sa smiješkom na svojim prekrasnim ustima.“Ja sam čovjek mnogih talenata ljepotice moja”, rekao je jednostavno, a zatim je poljubio u obraz i otišao se obući. Njegovi prsti kliznuli su između njezinih usana i osjetili njezin klitoris, gurajući ga s jedne strane na drugu. Polako je otvorila oči i on se nagnuo za poljubac. Napravila je ocjenjivanje i izvješća, a zatim se istuširala. Zastenjala je, osjećajući kako joj se vlaga širi niz bedra. Nasmijala se i pomogla mu da otkopča košulju dok je on pustio da mu hlače padnu na pod.

Mhmmm stenjala je pri pomisli na sve stvari koje će raditi u petak online meme za upoznavanje. Strastveno su se poljubili i on se polako otkotrljao po njoj, a njezine ruke su istraživale svaku konturu njegova mišićavog tijela. Vratila se van, a on je još uvijek spavao kao i kad je otišla.
Nasmiješila mu se i obrisala zaostali ruž ispod njegove donje usne, te se vratila u svoju sobu. Nasmiješio joj se, poljubio je u čelo i izvukao između njezinih nogu.“Žao mi je”, rekao je, obuhvativši njezino lice rukom. Uzela je njegovu aktovku i skupila sve važne papire i gurnula ih u kutiju.
Prišla mu je iza leđa, poljubila ga u vrat i krenula gore da mu nježno gricka ušnu resicu.