Vrijeme avanture 15 razina upoznavanja

Međutim, pazila je na njegov okidač koji ga svrbi i nije htjela izgubiti svoj polog za iznajmljivanje koji je držala Bea zbog mrlja na tepihu. Iznad njega je bio pokret, 'skini majicu.'James je mislio da je zapovijed upućena njemu.

Bio je rođendan njezine majke pa će se vratiti u nedjelju popodne, a onda je išla na kuglanje s Neilom, pa će vjerojatno vidjeti Jamesa do ponedjeljka vrijeme avanture 15 razina upoznavanja. Ovo je bio nemoguć zadatak jer su mu se ruke toliko tresle dok je srušio hrpu knjiga. Svjetlost je prodirala kroz plahtu i između plahte i tepiha bio je razmak od otprilike jedan inč. Još uvijek želiš vidjeti Jamesa?'Penny se nasmiješila kad je vidjela kako se impresivni kurac prije nje trzao.
Vidio je kako se Pennyna stopala odmiču na drugu stranu sobe i pokušao je okrenuti vrat prema dolje i pogledati prema gore u slaboj nadi da će je vidjeti golu, ali sve on kao i njezine bose noge tik do iznad koljena prijelaz s razgovora na izlaske. Uzeo je slušalicu i otišao nekoliko koraka do svoje sobe i zatvorio vrata. Tko bi to mogao biti, nikako ne može biti Neil, nije trebao doći dobrih pola sata.Čula je nekoga odozdo kako se probijao do vrata, otvaranja i glasnog poznatog glasa.'Sranje!'Ona je uzviknula: 'Neil.'Penny je vidjela izraz panike na licu Jamesa i s dobrim razlogom, Neil bi ga ubio. Primijetio je kako su Pennyne oči zalijepljene za njegov penis. Otuširala se i ponovno pokucala James vrata, ali kao i prije nije bilo odgovora, nasmiješila se dok je gurnula svoj mali poklon ispod njegovih vrata.