Izlaziti sa starijom ženom u tvojim 20-ima

Gospodarica me je poljubila u obraz i šapnula "tako lijepo, zar ne?"Mogao sam samo sanjivo zatvoriti oči, osjećajući njene usne i sunce na svom licu.
Prošla sam do kamina i polako dodavala cjepanice u vatru. Nagnula se i nježno me povukla za ovratnik, a zatim izišla u veliku sobu, noseći svoj Ritz i maslac od kikirikija. Izašli smo iz auta i ja sam zgrabio svoju malu torbu, a njenu malo veću torbu sa stražnje strane. Zvuk mi je ostao u mislima poput stupa ograde. Ne smeta mi da se vozim ovdje, ali je tako dobar osjećaj kad je gotovo."Htjela sam se složiti, a onda sam se sjetila da sam prespavala pola. Dolje mi se nasmiješila."Sada, očito, moram zamijeniti tvoju garderobu. Otvorila ga je i pokazala mi sadržaj. Katherine ili nije primijetila moju reakciju ili je vjerojatnije primijetila, ali nije obraćala pozornost na to. Pokazala je prema kaminu."Zapali vatru, kurvo."Otišla je do malog bara i počela si spremati piće. Kretala se iza mene dok je govorila."Jedan mora biti usklađen u boji."Nasmijala se i otključala bravu na mom ovratniku, skinuvši smeđu. I ta me spoznaja još više uzbuđivala. I ja sam se nasmijao izlaziti sa starijom ženom u tvojim 20-ima. Otvorila je ormar."Sutra ćemo otići u grad i napraviti zalihe na tržnici, jer za sada je to maslac od kikirikija na Ritz krekerima, i..." Pogledala me u grudi, čarapama i štiklama."I posna kuhinja za vas."Nasmijala se, gledajući me odozgo dolje u mojoj odjeći.– Poslije ćeš mi zahvaliti, kurvo.

Nehotice sam malo usisao, ali zategnutost, iako je bila primjetna, nije bila bolna. Odvela me natrag uz stepenice i opet unutra. Njezine su mi naredbe već bile kao druga priroda. Uvjeren sam da će Katherine zahvaljujući vašoj vještini pisanja daleko odvesti slatkiše s velikom ljubavlju, ali uz stroge zahtjeve. Prišla je i objesila se na klin kraj ulaznih vrata."Ovo je samo za slučaj kada ćete možda morati otvoriti vrata."Zahihotala se i vratila se do mene. Osjetio sam kako mi otkopčava povodac s ovratnika. Promatrao sam je dok sam pratio kraj njezine uzice, vidjevši kako prirodno izgleda držeći ga, kako se samouvjereno smireno kretala vrijeme avanture 15 razina upoznavanja. Pogledala me na trenutak dok se zaustavljala na dnu izlazne rampe.“Dobro jutro, pospana glava”, zahihotala je. Okrenuo sam se prema njoj nakon što sam završio.

Pogledala me. Mogao sam vidjeti pristaništa u svakoj kući, čamce kako tu i tamo lagano skakuću po vodi. Kad su mi se oči ponovno otvorile, Katherine je upravo silazila s autoceste. Dodaj joj drugu kutiju.