Izlazimo jedno s drugim

"Pa, bila mi je privilegija dobiti ovaj uvid u drugi svijet žena. Nosit ću novi par izlazimo jedno s drugim.

Bila je to Kirstyna majka, zabrinuta da recepcija koju je odabrala možda neće biti dovoljno velika."Znaš, draga, to je upravo ono što je tvoj otac rekao. Dobrodošli u obitelj." "Hvala Stane, cijenim to top besplatne stranice za upoznavanje u SAD-u 2019. xhosa stranice za upoznavanje. U koje vrijeme da je dovedem?" "Ne želim je ovdje s Busterom koji kihne po tvom savršenom cvijetu dok si je nazivao i bulji u njezine grudi." "Kako znaš da će Buster kihnuti?Nisam znala da svi muškarci to rade – mislila sam da sam iznimka.
Dok je Merrick čavrljao s gospođom Stewart, Kirsty ju je dobro pogledala: užasna koža, grudi koje su joj visjele do trbuščića i magarac koje bi se pristojno moglo nazvati 'udobnim'. Čim je gospođa Stewart provukla prste svoje desne ruke kroz Kirstynu kosu, Kirstyno se srce podiglo. Htjela je posegnuti za njim i zagrliti ga kada je glatko ušao: "Pjevao sam vaše pohvale visoko i glasno, gospođo Stewart", rekao je.– Kirsty vam je došla s velikim očekivanjima."Ha?"rekla je gospođa Stewart."Zapravo sam došao do Kirsty, ali shvatio sam.
Oooh, kažem. Čula je kako gospođa Stewart guta kavu i pitala se pije li je obično iz tanjurić.
Trebali biste se truditi da im se sviđaju kao osobnosti, umjesto da pokušavate postići visoke ocjene odobravanja." "Ne idem nikamo s tvojim krupnim okvirom." "Zelo!Bože moj, bezobrazni ste. Merrick je uzdahnuo dok je nastavio razmišljati o svojoj majci.