Datiranje ugljikom je li točno

Zatim su je uhvatili za noge i pričvrstili ih za stolicu pomoću kožnih lisica, koje su tamo stavljene u tu svrhu. Ja je otet od moje obitelji...” Molila je.Žena je uzdahnula i uhvatila se za Lisine grudi, čvrsto stežući, dobivajući tihi krik od mlađe djevojke: "Šuti i slušaj. Došlo joj je da se odmakne od nje, ali umjesto toga otkrila je da je zarila lice u rame i samo puštala suze dok ju je držala.

Lisa je sjedila na čvrstoj drvenoj klupi, zapešća spojena zajedno iznad glave, povezana s prstenom koji bila, koliko je mogla zaključiti, čvrsto pričvršćena za kameni zid na koji se naslonila. Kad ti postavim pitanje, odgovorit ćeš s: 'Da, gospodarice'. Nikada. S njezinih usana nastavili su izlaziti sitni žamori i dahtanja.

Lisa se lagano napućila na to poniženje datiranje ugljikom je li točno. Koncentriraj se ni na što drugo osim na svoje tijelo."Čekala je i Lisa je zatvorila oči, dala joj je trenutak i koliko god se Lisa osjećala glupo što je poslušala, učinila je kako joj je rečeno. koliko god to glupo zvučalo, to je bila jedina nada za koju se morala držati i zato se držala toga. bijesno nadmoćan. Lanac je bio dovoljno klizav da se uvrne dok je to činila tako da je stajala, okrenuta prema zidu, rukama uz njega."Odmaknite se, naslonite se licem na zid i stavite stopala u širinu ramena."Lisa je ponovno oklijevala prije nego što je učinila što joj je rečeno. Ipak, pazi, ona je još uvijek djevica."Lisine oči su se raširile i otvorila je usta da nešto kaže, ali umjesto toga, kada je Sophieina ruka došla do humka između njezinih nogu, ispustila je malu škripu. Sigurno je kao ženki bilo dano da će tamo biti. Ali dok ju je žena hvalila da je dobra robinja i gladila je svojim mekim i hladnim rukama po leđima koja je pulsirala, nije se mogla ne zapitati je li u pravu, je li bila dobra robinja.

Ovratnik je bio sve što je djevojka plave kose nosila i voljno je slijedila. ali kako su osjećaji koji su se stvarali u njoj došli do vrhunca, sve su joj misli napustile um. Korzet koji joj je stiskao grudi gore i zajedno, visoke bedra, čizme na petu, rukavice dužine do ruku, pa čak i male kožne tange, slično onome što je Lisa dala nositi od Quincea prije nego što ga je oduzeo."P-molim te pusti me."Zacvilila je.Žena se okrutno nasmiješila na Lisino preklinjanje. Lisa je sjedila tamo, opkoljena stolicom;gležnjevi vezani s obje strane sjedala i ruke iznad njezine glave.
Reci to."Lisa je zacvilila i povukla se."Reci."Žena je opet ponovila, posegnula je naprijed i uštinula bradavicu. Bila je prilično lijepa, ali upečatljivo je bilo to što je nosila odjeću u potpunosti izrađenu od kože. Trenutno je teško na lezbijskoj temi i nastavit će se, ali budite uvjereni, neće tako ostati zauvijek. Međutim, prema njoj nisu bili ni nježni ni nježni. Reci mi iskreno, nikad prije nisi doživjela orgazam, zar ne?"Lisa je progutala i odmahnula glavom, uspjevši izvući riječi: "Nema gospodarice."Žena se nasmiješila i odmahnula glavom: "Da, mislim da ne uzimam u obzir odakle si. Nikada nije poljubila nikoga osim svoje obitelji i onda je to bilo ništa više od kuckanja, ovo je bila sasvim druga stvar. Držala se za lance kako bi spriječila da joj okovi zabijaju u zapešće."Nadam se da te nisam predugo čekala moja mala Lisa?"Rekla je žena odjevena u kožu. Odveli su je u drugu sobu, veću od one od prije. Plakala je sve dok više nije imala suza, još malo vrištala i onda je konačno odustala.
Pogledala je prema vratima i progutala slinu prije nego što je shvatila da neće ništa dobiti ako sada pokuša pobjeći. Quince je vratila geg, zajedno s ogrtačem i malim komadima odjeće u koje ju je obukao, jedina spasonosna milost bila je to što je ovdje bilo relativno toplo. Zadovoljstvo ju je preplavilo, zavapila je u poljupcu, žena je pustila usta kako bi mogla zastenjati u ekstazi. Pozdravi Sophie."Mlada plavuša spustila je oči do tla.

Lisa je živjela jednostavnim životom sa svojom sestrom i ocem. Ovdje je bila prisiljena sjesti na visoku stolicu koja je bila čvrsto pričvršćena za pod i bila je dovoljno visoka da joj noge održe od tla. Ali dopustiti da se dogode stvari koje su ugodne samo je mali korak."Lisa je osjetila mali pljusak po stražnjici i skočila je dok je procvjetao oštar ubod, a ruke su joj pokušavale ići iza nje kako bi je prekrile straga dok se okrenula prema svojoj Gospodarici s pogledom izdaje i boli."Vidiš. Opuštajući se malo, zapravo je mogla početi shvaćati što je njezina Gospodarica rekla o boli... Sjetila se kako je rekao da će je za sada zadržati na ženskoj strani, što ju je zbunilo.